Van pár eladó holmim sc24 -hez! Pl. Karbisor direkt szűrőkel. Gyári kipuk leömlőkel. Komplett duál fékrendszer (első villa is megvan ha nem buálost alakítanál duálosra!) Motorblokk is van de a generátor már nincs rajta, csak alkatrésznek.
Sziasztok!
1997-es CBR 1000 f SC 24-hez keresek 2 db. összekötő gumit a légszűrőház és a karbi közé. Bátszi Motor, Sugomotor, Impex Japan, Megazip, Oem-parts, Bajai és a Kakasdi bontók csekkolva.
Mindent átnéztünk...legalább is õtletekből kifogytunk....egy gond kipipálva. A generátor szabadonfutója kicsit lefogta a motort. Takarítás után most jobban teker,de mèg mindig nem az igazi. Van is szikra meg nincs is....
Sziasztok. Adott egy Cbr 1000 f sc24. 1991 évjáratú. Karbi szinkronra került volna sor. Eközben a gép megállt. Azóta nincs szikra. Hozzàteszem előtte már melegen nem indult,csak tolásra,de úgy könnyen. Azóta már ellenőrizve lettek a kapcsolók,csatlakozók,vezetékek cserélve lettek az önindítón,maga az önindító,a jeladó,a cdi és a gyújtótrafók is. Új akksi is van benne.Tovàbbra sincs szikra. Az önindító (egyik is másik is) lassan teker. Ha mind a 4 gyertya ki van véve,akkor szépen megteker az önindító,és úgy szikra is van. De ha minden a helyén van akkor lassan teker és nincs szikra. Valaki jàrt már hasonlóan? Segítséget vagy ötleteket szeretnék. Előre is köszi.
Ezt azóta csinálja mikor pár éve leszedtem a porlasztót és megfeszült a kábel. A gyertyákat tavaly cseréltem irridiumosra de nem az lesz a baj. TPS-t meg nem találok hozzá sehol.
Sziasztok
1999-es SC24 Dualhoz keresek TPS sensort. Az enyémben valószínű szakadás van és hullámzik az alapjárat, gázfröccs után visszaesik a fordulat 500-ra éppen le nem áll.
Elöre is köszönöm!
SZIASZTOK ELKÉSZÜLT A BLUE ANGELS TUNING SPORT VEZÉRMŰ TENGELY NAGYOBB NYITÁSI ÉS KIPUSMOGÁSI SZELEP FOKOK 10.5--RŐL 12 KOMPRESSZIÓ KIPUFOGÓ NYITOTT RENDSZER KÖZÖSÍTŐ ÁTALAKÍTVA KARBURÁTOR HOZZÁ ÁLLITVA.160 LÓERŐ BRUTÁL MÓDON GYORSUL EMELI AZ ELEJÉT FOGASKEREKEK ELÖL HÁTUL NA GYÁRI KÖROSZTÁS. SZEM,BE SZÉLLBEN 280-AT MENTEM VELE.DE ÚTON VAN AZ XX -EM HA VALAKIT ÉRDEKELNE A MOTOR ELADÓ DE CSAK OLYANNAK AKI MEGBECSÜLI A MINŐSÉGET ÉS ÉRTÉKELI A PRECIZITÁST.
Sziasztok!87 CBR 1000 F sc21,végre találtam türelmes szerelőt,egy két "érdekes"után kiderült,hogy egyik "érdekes megtartotta magának a karburátorom és egy nem igazán javíthatót rakott fel a motoromra,nem volt nagy rizikója mert a motor nem ment pár éve mikor hozzá vittem.Lényeg létezik olyan aki fel újít kehin-t?És itt nem csak a tömítés,membránra gondolok,
Múlt hétig volt egy felújított komplett karbi Szigetszentmiklóson,de erre a hétre elege lett az embernek a cbr-ből "mindentől megszabadult ami cbr 1000 f sc21"így már nincs.
Megköszönném ha tudnátok megoldást,felújítót vagy esetleg komplett JÓ/használható kehint.
Előre köszi Api67
1997-es CBR 1000 f SC 24-hez keresek 2 db. összekötő gumit a légszűrőház és a karbi közé. Bátszi Motor, Sugomotor, Impex Japan, Megazip, Oem-parts, Bajai és a Kakasdi bontók csekkolva.
Ilyen esetben érdemes gyújtást rádva egy bikakábellel direktbe az önidtitó pozitív vezetékére támadni.
https://www.bike-parts-honda.d...
Azért a másik önindítóba is belenéznék, hátha szarrá van kopva abban ( is ) a szénkefe...(feltéve ha eddig nem tettétek.)
1999-es SC24 Dualhoz keresek TPS sensort. Az enyémben valószínű szakadás van és hullámzik az alapjárat, gázfröccs után visszaesik a fordulat 500-ra éppen le nem áll.
Elöre is köszönöm!
Múlt hétig volt egy felújított komplett karbi Szigetszentmiklóson,de erre a hétre elege lett az embernek a cbr-ből "mindentől megszabadult ami cbr 1000 f sc21"így már nincs.
Megköszönném ha tudnátok megoldást,felújítót vagy esetleg komplett JÓ/használható kehint.
Előre köszi Api67