Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a régi motyót hagyjátok meg, hogy a vizsgán ne ugathassanak
Amúgy túrabútorhoz túraerkély(plexi) is kell:)
Tike Lassan megint esik a hó
nem azért irtam, hogy basztassalak csak nem birtam kihagyni ezt a poént
Ez a köcs_g nem szúrja be a képet
Alakul...
93-as CBR 1000F (sc24) Bontódik.
70/6321-829

Üdv
Jólvan ne kapkodj hol van még a találkozó
addig még le is kéne tesztelnem az új fesszabomat is
Király lesz!

Basi!

ég a pofám ezerrel hogy még nincs kész a cucc... ma megjött az ogyűrű, holnap szegecseljük és ha minden ok, este fel is adom postára!
Amivel biztos, hogy küzdenem kell az a kuplung cső,fékcső esetleg a gázbovdenek
Attisk alakul
Köszönöm a nagylelkű felajánlást, cserébe tudnék érte adni előrenyálazott bélyegeket vagy Boney M posztert.
Egyébként meg mi van Veled? Öszzefuthatnánk már valamikor.
Hátsót tudok adni,bár avval sokra nem mész.
Sziasztok! Nincs valakinek egy első féklámpa kapcsolója SC24-hez? Mármint olyan, amitől megszabadíthatnám!
Drive chain
ahhoz,hogy cseréld teljesen szét kell szedni
sziasztok emberek. egy kis sgitség kéne. megtudná valaki mondani,hogy mi a neve annak a láncnak ami a generátort hajtja, nekem elszakadt és nem tudom, hogy mit kell keresnem. elöre is kösz nektek. (sc21)
Így nem lehet szerelni! Nem látom a védőitalt
Te azokat a hosszúkás izéket(pontos szakkifelyezés),miben mostad ki?Kinézetre gyanúsan olyan mint a kopaoniki "klekovacsa"...
Habár az meg szétmarná...
Egy kis hétvégi karbi hebrákolás :) Ez egy kopásmentes,összesen 30000km-t futott sc24-es sor.Hamarosan már a vason üzemel
Sziasztok!

Szintén porlasztós kérdés: az SC21-es és az első szériás SC24-es karbija mennyiben más? Tűszelepet keresek. Feltúrtam a netet, de csak SC21-be vagy 92 utáni SC24-be valót találtam.
Igen de lehet, hogy dúsitani is kell, szinte biztos
igen alacsony fordulaton rángat akkor a szinkron segitene szerinted
Igen valószinüleg "nyitott" lett a rendszer és ha jól sejtem egy gázon rángat
sziasztok lenne egy kérdésem megfurtam a kipufogot és most egyesben kicsit rángat lehet hogy karbit kellene álitani szerintetek
Még 6 hét