Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem leszel egyedül!
Szerintem aki el tud jönni, az biztos jól fogja magát érezni, aki nem, az meg sajnálhatja!
Aki önhibájából nem tud eljönni azt meg MI sajnáljuk!
Támogatom az előttem szólókat!:D
Én megyek egyedül is aki jön jön aki nem hát nem!
Nyugi Cube! :-)

Tegnap éjjel elküldtem a foglalást 20 főre, csak ide már nem írtam meg.

Muord, Bogyoooka!
Benneteket is bele számoltalak!

Aki eddig nem küldte mailben az infokat, tegye meg kérem, mert válasz emailben fogom írni a számlaszámot az előleg miatt!

Hajrá Hölgyek / Urak!
Nos Urak!
Kissé úgy érzem,hogy a talival kapcsolatban némi érdektelenség van!
Ezzel a kijelentésemmel senkit nem szeretnék megsérteni,mert így éteren keresztül is barátaimnak tekintelek benneteket.De jó ha tudjátok,hogy a Csajokamotoron is erre az időpontra jelzett foglaltságot a Route 66-ba.Ebből adódóan lehet addig szarakodunk,míg nem lesz szálláshelyünk!És mivel hogy nem sok hosszú hétvége van az évben,így máshol sem tudunk szállást,ha sokat töketlenkedünk.Én személy szerint nem szeretnék lemaradni egy ilyen jeles eseményről,mert ez az országban az első 1000f találkozó.Kérlek titeket vegyük komolyan....
neked felül van a két furat lent egy, a 24esen meg forditva
Bocsi kettő éjszaka
Megköszönöm
valakitől szerzek egy másikat és neked is lesz
viszont kellene még az oldalidomnál a kis takaró a balos mert nekem nincs meg sajna
be jelöltem a képen
Szia!
Sajnálom, hogy végül nem lett jó!
Mi az eltérés?
Méret, furat?
Basi22!

Hány éjszaka?
Üdv!

Nekem csak bal oldali van, azt szivesen odaadom!
Szia:)
Hát tehát..: SC21-eshez:

-Fejidom,
-Fejidomon belüli takarók,
-oldalidomok,
-Hasidom...

A többit még nem tudom, a szerelőm nem mondta, hogy más is lenne.... De ami valószínű:

- Első telók,
-Kormánykifli.

Nekem is van csomó alkatrészem, amit eladnék, vagy elcserélnék.
Ha tudsz valamit, értesíts.

Köszönöm urak a segítséget!
A Taliban természetesen benne vagyok!
Bogyó! Ird össze légyszíves mire is van pontosan szükséged.Lehet tudok segíteni,ez persze a tali részvételi kötelezettséggel jár ...
sisak?
Ez az a fajta motor amivel 1 kisebb mikrobuszt tk-ra török
Találkozó:3motor 6 fő panzió
Atissk: sajna elbasztam a takaró idomokat nekem nem jók(más a dual,más az sc24 )lehet megpróbálom felrakni valahogy
valaki sc24 tulaj nem akar kölcsönadni,lemásolni ilyent?
Mourd, ?Tike?, Ali,?
Szia Ali
CSak a Jobbik oldalra ülök!
Na, hát a donort OTT VETTEM ÚJFEHÉRTÓN ! NAGYON SZAR ÁLLAPOTBAN VAN a kabátja, amire kellett volna nekem, 3-4 alkatrészt tudok használni belőle.......
A képen jól nézett ki, de élőben... A tulaj rendes volt, engedett az árból. 42000 ft-ot számlázott ki a cégem kocsifutásra, üzemanyagra.... Úgyhogy drága út volt....... Pláne úgy , hogy sokmindent nem is tudok belőle használni...........
A falu elején egy büfében kajáltunk hazafelé,. én valami "sajtos torpedót" ettem , a haver meg gyrost.. A tömény meg győri árakhoz képest picsa olcsó volt.......
Hát ez igazán megtisztelő
Szépen összehoztad a masinát!Mellesleg örömmel látom hogy te is általában a jobbik oldalra ülsz a sörsátorban!Talinkra jöhetnél egész nyugodtan!A másik meg hogy itt volt újfehértón az én kis falumban egy 1000 f az enyémen kívül és nem tudtam róla!
Hahó System bácsi mi már nyergelünk a fórumtalira nincs kedved eljönni?
Szevasz oszi bácsi gondoltam rád firkálok hogy mi újság feléd,illetve hogy nincs e kedved a biget vagy a suzit eltolni a találkozónkra ápr28 -máj 1 ide:http://www.magyarroute66.hu/?Válaszod köszi, és addig is szép időt szebb jövőt!
Oszit meg saktót tiszteletbeli tagként meg értesítik akik jelezték priviben remélem!
Értem én ne izgulj már, sportoltam én is versenyszerűen és tudom miről kvartyogsz! Csupán eszembe jutottál ennyi a lényeg és megkérdeztem mi van veled.
hú de magyaros megfogalmazásaim voltak az előbb , de gondolom érted a lényeget.
Halihó Ali! Itt vagyok én is, folyamatosan olvasom a fórumot, de csak szívom magamba az infókat, érdemben nem tudok hozzászólni a dolgokhoz, így próbálok bölcsen hallgatni . Sajna a fórumtali nekem erősen határeset, mert a fiam kézilabdázik, és április - május környékén nekünk szinte minden hétvégén országos elődöntő - döntő elfoglaltságaink vannak. Így előre nem tudom még, hogy az a hétvége üres lesz e, lehet, hogy csak egy 1napos látogatásra érek oda.
Sikerült e-mailben elküldenem!
Mostanában nagyon sokszor szarakodik a freemail, kezd egy kicsit idegesíteni!