Szelepfedél csavart én tákoltam magamnak,faesztergán szúrtam le egy nagyobb csavarból hogy ne mozduljon el rajta egy nagy lapos alátét paszta meg alá egy sima o gyűrű és semmi baja!
Csákó!Gumival kapcsolatban tényleg az első teló olajszintjével vagy olajcseréjével kellene kezdeni de az is nagy igazság hogy gumi típus függő is egy bizonyos kor után meg attól függetlenül hogy még mekkora a mintája természetes hogy beáll fékezési irányban!
Ha már jó idő lesz szeretnék egy pár repedt/törött fület megragasztani, majd zavarnálak később egy-két jó tanács miatt, ha nem probléma!
Főleg a ragasztót illetően...
Nem semmi!
Mikor megvettem a mocit tavaly szeptemberben, még úgy gondoltam szerelőt kell keressek, mert nem értek hozzá, de aztán rájöttem, hogy ha én csinálom, igaz tovább tart, de ÉN csinálom - sok segítséget kaptam a fórumtársaktól!
Sajnos az akarat nem minden, ezért Basi22 kollégához majd még el kell menjek...
Ez a felújítás tavaly történt.Komáromból jöttem haza egyik mérkőzésemről,amikor meghallottam egy kattogó hangot ami olyan volt mintha egy kavics lett volna a gumiba.Hazaértem blokk ki,szétszedés, semmi baja nem volt.De ha már kiszedtem felújítottam(csapágyak szimeringek,láncok s.t.b)Ezután fényezés és kész.A kattogó hangot egy meglazult csavar okozta ami a túlfolyókat rögzíti jobb oldalon a vázhoz.Amúgy mindent egyedül csinálok rajta.
Én szoktam fényezni, ezért tudom minden évben átfesteni, max 15 ezerből megvan (anyagár) Szerintem a narancssárga nagyon jól állt neki.Most ha minden sikerül ilyen lesz. Photosop-al csináltam egy vázlatot,(ez vagyok én és a motorom).
Személy szerint nekem a 2009-es verzió tetszik a legjobban.
Feltettelek a cbr1000F-esek térképére, könnyen megnézheted hol vannak a többiek.
Linket megtalálod az adatlapomon.
Főleg a ragasztót illetően...
Mikor megvettem a mocit tavaly szeptemberben, még úgy gondoltam szerelőt kell keressek, mert nem értek hozzá, de aztán rájöttem, hogy ha én csinálom, igaz tovább tart, de ÉN csinálom - sok segítséget kaptam a fórumtársaktól!
Sajnos az akarat nem minden, ezért Basi22 kollégához majd még el kell menjek...