Gyári dob,vége van átalakitva!
Arrow jelzés meg boltban kapható,több méretben.És dob belseje van picit átalakitva,valamivel jobb a hangja mint a gyárié,csak dob rövidebb 3-4centivel.
Ennyire nem szar a moci 3éves lesz csak minimális a kilóméter pöccre indul törve nem volt sőtt el sem borult soha még jó hogy működik az eredeti gumik vannak rajta 800e az alja ha azonnal szeretnél fizetni!
Venni akarok valamilyen oldaldobozokat/oldaltáskákat a gépezetre. Ezekhez gondolom nem gyártottak külön dobozokat. Tudtok nekem ajánlani valamit? Esetleg van valakinek eladó?
Helló!
Ha hideg motor,akkor csinálhatja ezt,vagy ha benzincsap zárva...
Én ált.beinditom,szivató,szépen vissza,1-2perc melegités,utána lassabb tempo,majd ha bemelegedett motor,50-100km/h.
A barátnőmnek van egy CBF 250-e. Elinduláskor mikor kezdem csúsztatni a kuplungot nagyon darabosan indul el. Tapasztaltatok ilyet a saját motorotoknál, vagy ez egyedi eset? Nekem sor 4-esem van, próbáltam már egy két motort, de egynél sem volt ilyen.
Honda cbf 600 2004-es (fejidomos) hoz keresnék egy pár alkatrészt:tükrök(mindkettő), indexek(mindkettő), 2oldalidom, fejidom, lámpa, plexi, tank, farokidom(mindkétoldal), baloldali lábtartót(azt a részét ami hátranyúlik a hátsó lábtartóhoz), fékkar, fékpedál, hütő, kormány, bal oldali kormánykapcsoló
Esetleg valakinek nincs elfekvőbe ezek közül valamelyik otthon?
de lehet őket keverni pont most olvastam a decemberi superbike-ba, csak a dobozra nem írhatják rá ezt a lényeg hogy ne autóba való olaj legyen vagy ilyesmi
Arrow jelzés meg boltban kapható,több méretben.És dob belseje van picit átalakitva,valamivel jobb a hangja mint a gyárié,csak dob rövidebb 3-4centivel.