Megvallom őszintén én is tanácstalanul állok a dologgal szemben, mert a képen egy full gyári dobot látok, amin 4 csavarfuratnak kéne lennie.
Na most erre hogyan lehet ráfabrikálva egy 3 (125-ös cbr-é, vagy nemtom) lyukas leömlővég?
Élőben látva jobban belátható lenne számomra a dolog, így sajna elképzelésem sincs róla.
Max ha időd engedi és természetesen kedved is van hozzá, lekapod a bobot és megnézed. (körbefényképezed esetleg az illesztéseket)
Sziasztok!
Nézegettem,hornetot,cfb 500at,sv-t,de mind nagy kihasználhatatlan gép.Vevő lett volna 550.000ért,de az szerintem kevés egy ilyen mociért,meg amiket költöttem bele.Ugyhogy maradok ennél a tipusnál:)...Legjobb kezes kis moci.Csak volt 1 hirtelen fellángolás:)...Punto már elkelt,ha valakit érdekelt volna:)...
És kipufogó 4 csavaros:p.További szép napot.
Hány amper/órás a gyári?(milyen típus, mi van ráírva, stb...) mivel nem találtam eddig másikat, annyiért lehet, hogy én is beújíttatok, hamarosan úgyis megyünk 24,000 szervízre...
Lehet, hogy el kezdték a saját fejlesztésüket
Vagy elfogyott a 4 csavaros
Na most erre hogyan lehet ráfabrikálva egy 3 (125-ös cbr-é, vagy nemtom) lyukas leömlővég?
Élőben látva jobban belátható lenne számomra a dolog, így sajna elképzelésem sincs róla.
Max ha időd engedi és természetesen kedved is van hozzá, lekapod a bobot és megnézed. (körbefényképezed esetleg az illesztéseket)
Szerintem én is onnan fogom megrendelni!
Ott pedig 4 csavarnak kell lennie.
Nem értem.
Nézegettem,hornetot,cfb 500at,sv-t,de mind nagy kihasználhatatlan gép.Vevő lett volna 550.000ért,de az szerintem kevés egy ilyen mociért,meg amiket költöttem bele.Ugyhogy maradok ennél a tipusnál:)...Legjobb kezes kis moci.Csak volt 1 hirtelen fellángolás:)...Punto már elkelt,ha valakit érdekelt volna:)...
És kipufogó 4 csavaros:p.További szép napot.
Kíváncsi vagyok, neked hogyan néz ki.
Jól tippeltem, 125-ös cbr-é
Pl. ez Zee sportdobja, a gyáriban nem tőcsavarok vannak.
most találtam ezt a kipufogót a motorunkhoz ,ennyiért szerintem ajándék
Hány amper/órás a gyári?(milyen típus, mi van ráírva, stb...) mivel nem találtam eddig másikat, annyiért lehet, hogy én is beújíttatok, hamarosan úgyis megyünk 24,000 szervízre...
Nem ide tartozik:de nézzétek meg.
Kereskedő ennyiért venné be,de inkább magánszemélynek adnám el,hogy tudjak venni én is igy....
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto/fiat_punto_55_s
ole_55s-3741051
Az 100%h akksi, féltem, hogy órát kell majd cserélni, de aztán kicseréltem az akksit és minden ok. Honda boltból hozattam 13000be fájt:O
Tedd fel töltőre, mert úgy jársz ahogy én, már a végén tekerni se tekert!