Szaiasztok!Igen nem füstöl a topik a hozzászólásoktól, ,de ez van!Csak tapasztalatból tudom írni hogy nekem 20.000 után kellett cserélnem a vezérműláncot mert megnyúlt!A másik hozzászólónak pedig tényleg nagyon nehéz alkatrészt szerezni a motorunkhoz a neten de olajat meg gyertyát szerintem bármelyik autó vagy motor alkatrész boltban tudnak adni,de index kapcsoló ügyben szerintem fordulj márkaképviselethez és rendeld meg ott!Remélem segítettem üdv.!
Tudna valaki ajánlani egy jó webáruházat, ahol kapok indexkapcsolót, motorolajat és gyújtógyertyát a cbf250-hez. Nemrég vettem a gépet és bár keresgettem neten alkatrészt hozzá, nem nagyon találtam.
Nekem olyan problémám lenne, hogy hátsókerékben a csapágyak belsőgyűrűje nem forog ha kiveszem a kereket. Semmi sérülés nem látszik semmin, hőterhelés nem látszik sehol, beszerelve nem venni észre semmit.Ez normális? Motort 1évesen 5000km-rel vettem, most van benne 24ekm és nem volt semmihez sem hozzá nyúlva.
Hello!
Küldesz hozzá 4 spéci csavart is, mert ahogy elnézem, valami távtartós kell, ami fogja lenn a fogantyút, ill feljebb a tartót, ugye!?
Köszi! Attila
Hali!
Nem, nem az XJR-re kellene, az a régi mocim, eladó éppen! Egy ugyanilyen CBF600-asom van, mint neked, ahhoz keresek tartót, ill. kis plexit előre!
Üdv!
Szervezek egy kisebb gurulást május második felére, kifejezetten kisebb teljesítményű motorok részére. Akit érdekel katt ide!
1300 km, 3 nap. Románia-Bulgária-Szerbia
Tudna valaki ajánlani egy jó webáruházat, ahol kapok indexkapcsolót, motorolajat és gyújtógyertyát a cbf250-hez. Nemrég vettem a gépet és bár keresgettem neten alkatrészt hozzá, nem nagyon találtam.
előre is kösz
huh, de rég jártam itt utoljára:D
Nem tudja valaki, hogy kb hány kilométert bír a vezérmű lánc?
köszi!
Honda cbf 250-hez keresek műszerfalat ROSSZ ! is érdekel
Nekem olyan problémám lenne, hogy hátsókerékben a csapágyak belsőgyűrűje nem forog ha kiveszem a kereket. Semmi sérülés nem látszik semmin, hőterhelés nem látszik sehol, beszerelve nem venni észre semmit.Ez normális? Motort 1évesen 5000km-rel vettem, most van benne 24ekm és nem volt semmihez sem hozzá nyúlva.
http://www.zsibvasar.hu/?op=ar...
Küldesz hozzá 4 spéci csavart is, mert ahogy elnézem, valami távtartós kell, ami fogja lenn a fogantyút, ill feljebb a tartót, ugye!?
Köszi! Attila
Tegnap én is küldtem mail-t, megkaptad!? Akkor megcsinálod nekem, mert akkor nem keresek máshol? Köszi!
Az nekem megfelelne! Itt tudnánk a továbbiakat megbeszélni: horacius1@t-email.hu
Nem, nem az XJR-re kellene, az a régi mocim, eladó éppen! Egy ugyanilyen CBF600-asom van, mint neked, ahhoz keresek tartót, ill. kis plexit előre!
Üdv!