K.b. 14 órakor leszünk Szombathelyen a Metró melletti Agip kúton. Onnan Rohonc- Léka - Kőszeg - Sz.hely. Ott valahol megállunk egy üccsire, vagy rövid kajára és irány haza.
Én minden gumimat alacsony nyomáson használom, kivéve a michelin, az normál nyomással is jó. Ez a dunlop már akkor sem tetszett amikor fel sem szeretem, baromi merev az egész szerkezete.
Alacsony nyomással egyébként jobb visszajelzéseket kellene adjon minden gumi, alacsony alatt melegen a 1,9-2,1barra gondolok.
Vagy amire tippelek hogy túl kemény a ktm futóműve, még így félállásban is. De akkor a sportattackal a 15fokokban miért nem csúszkált úgy mint ez 25fokban?
Mindegy, fura. Majd lekopik ez is attól nem félek. Na meg a horvátoknál vagy az osztrákoknál minden tapad
Az is megfordult már a fejemben hogy ez valami elbaszott szeria és azért volt leakciózva az r17-en... Magyaregregy-Zobák között a völgyben mentünk egy lendületesebbet, de egyáltalán nem nagytempót, a gumi a kigyorsításon ugy nézett ki mint a tiedé, pedig tényleg kutyaszar volt ez a tempó ahoz képest amiket csináltunk 2-3éve, és azok a gumik nem így néztek ki utána... pedig akkor is 2bar alatti nyomasokkal jártam.
Mielőtt nagyon megijednél, keresd meg a biztosítékokat, és ott nézd meg, hogy nincs-e kontakt hiba ! Aztán ha nincs akkor kell egy műszer és neki kell állni méregetni, vagy egy próbalámpa és ellenőrizni, hol-van, és hol nincs feszültség.
Email cim vagy teloszam?
Az oke sztem. Kb mikor? Kurva jo ido lesz
Nekem mindig is a pirelli jött be sportos guminak,strapára meg a misleny.
Ntec vagy miaszösz?
Alacsony nyomással egyébként jobb visszajelzéseket kellene adjon minden gumi, alacsony alatt melegen a 1,9-2,1barra gondolok.
Mindegy, fura. Majd lekopik ez is attól nem félek. Na meg a horvátoknál vagy az osztrákoknál minden tapad