Az egyik szemem sír, a másik üveg. Egy szimering a háromból volt a ludas de megnyugtatott szerelőm, hogy ez már nemfog de van még kettő. A motor marad kiváló állapotban van, ha megy akkor a helyére szintén Ducati...
Most olyat jáccunk, hogy On-Off gázkarállás gyakorlása.
úgy nem is kéne, minyimum 10lityi olaj-al, no akkor elgondolkoznék
Meg volt a kis karika, hááát a jó isten megbaccaaa azt a rízs zabáló köcsögöt, aki kb 800méteren át nyomta azt a szájbavert ablakmosót
Mert hiába maradtam le, az az istenért is beterített, elözni nem tudtam.
Sorompónál meg elküldtem a faxba, csak mivel nem értek mandarinul, hagytam a pibe
Az angolok, meg a kutatásaik. Jó ha tudod, sor4 és a tank oldalán csirkeszarny figyel, ezek a JÓ MOTOR ismertetőjének. A 3 max a villanyszerelesben menő, ha a fázisok számáról van szó. A Triumph is csak azért 3hengeres, mert az angolok állandóan különcködnek. Lásd:tea tejjel, jobbkormányos autó, rántott csoki és sör áfonyaszörppel...
majd meglássuk
=re fingom sincs, hogy mire cserélném, már ha cserélném. Annyira imádom ezt a kis dögöt hogy nem biztos hogy megtudnék tőle válni, csak 2 motor meg már luxus
Új VFR 800X ami nagyon bejön, na meg az ezres Gsx-s, de mivel tudom hogy nagy távokat úgy se mennék, még a 750 K8 gixer-el szemezgetek, csak hát az meg kényelmetlen
Tudom ezek közül mind1ik más kategória, majd idővel eldöntöm melyik irányba mozdulnék...
Most olyat jáccunk, hogy On-Off gázkarállás gyakorlása.
Meg volt a kis karika, hááát a jó isten megbaccaaa azt a rízs zabáló köcsögöt, aki kb 800méteren át nyomta azt a szájbavert ablakmosót
Mert hiába maradtam le, az az istenért is beterített, elözni nem tudtam.
Sorompónál meg elküldtem a faxba, csak mivel nem értek mandarinul, hagytam a pibe
De mivel még messze van a 22óra, így megyek egy kis karikára
Meee élvezem én a fullánkossal is
Meg tetszik is
Mire eme szavakat elolvasod, már túl vagyok rajta
Idomoshornetem meg mindig is meglesz.
=re fingom sincs, hogy mire cserélném, már ha cserélném. Annyira imádom ezt a kis dögöt hogy nem biztos hogy megtudnék tőle válni, csak 2 motor meg már luxus
Új VFR 800X ami nagyon bejön, na meg az ezres Gsx-s, de mivel tudom hogy nagy távokat úgy se mennék, még a 750 K8 gixer-el szemezgetek, csak hát az meg kényelmetlen
Tudom ezek közül mind1ik más kategória, majd idővel eldöntöm melyik irányba mozdulnék...