Annyi a különbség hogy felesleges róluk egy kommentben írni :D motorját szokni kell, nagyon agresszív, nagyon érzékeny a gázra, nem lehet fele szep finoman motorozni mint a sor4gyel vagy hasonló v2-vel. Én eleve nem is szeretem a sor4et, elég volt a hornet, tegnap pl cseréltem haverommal kicsit z750-re, 5km több volt mint elég, forog forog de nem akar elindulni, nincs benne élet, nincs lelke. Üléspozicio mondhatjuk hogy tökéletes, egyenesen ülsz rajta, közel ülsz a kormánytengelyhez, aki krosszozott az tudja hogy ez miért jobb. A fék az brutális, csak 1ujjal kell hozzáér i és már határozottan lassul, futóműve mindenfelé állítható, lassú nyomo-gyors nyomó, húzó... Ez egy majdnem tökéletes motor azok ak akik kényelmesen szeretnek túrázni, fokozott tempóban bármilyen úton.
Fekvőrendőrt észre se veszi, kicsit meghúzod a gázt és át is ugorta, padka nem akadály. Egy zsebkendőn megfordul, nagyon jól talált a vázgeometria.
Blokk majd kiderül mennyire lesz tartós, vannak bőven 100ezer felett futott darabok de egy picit félek azért tőle :) nem olyan mint egy japán sor4, kocsit törög, kicsit csörög, határozottan kell váltani, de amúgy nagyon finom a váltója, érzed ahogy áthúzod a következő fokozatba.
Még idő, mire megjön. Március elején lejár a műszaki. Lehet, hogy csak utána fogom beépíteni. (Bár nem szokott ilyesmiből gond lenni a havernál, aki vizsgáztat. )
Igen, tényleg telibe veri a szembejövő arcát. A reflektorok már csak ilyenek.
Lehet, hogy ezért tanítják úgy, hogy lakott területen kívül lehet csak használni, ha nem jönnek szemből és nem mennek előttem.
Fekvőrendőrt észre se veszi, kicsit meghúzod a gázt és át is ugorta, padka nem akadály. Egy zsebkendőn megfordul, nagyon jól talált a vázgeometria.
Blokk majd kiderül mennyire lesz tartós, vannak bőven 100ezer felett futott darabok de egy picit félek azért tőle :) nem olyan mint egy japán sor4, kocsit törög, kicsit csörög, határozottan kell váltani, de amúgy nagyon finom a váltója, érzed ahogy áthúzod a következő fokozatba.
ez is a tied, meg a TDM is?
Lehet, hogy ezért tanítják úgy, hogy lakott területen kívül lehet csak használni, ha nem jönnek szemből és nem mennek előttem.
Ezek alapján nekem szimpatikus.
Remélem, hogy szépen el fog majd férni a lámpa alatt.