Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak fagyizni járok motorral.Amúgy csak ülök a nyeregben.
Ez messze volt.
Az egyik egy gopro session 4, a masik pedig gopro 3+ silver.

Ez lenne a mellham, Kinabol fillereker megvasarolhato:
Nahhh hasonló kép állással már meg lennék elégedve, hang az nálam külső mikrofon-ról menne
Imádom a videóidat, nagyon jól tolod Zoli
Hiába a sok kiegészítő, normális hám-ot külön kell venni, még kutyára is van
Jól tekeritek. Látom f@szságokban már nem mentek bele Ti se.
Valami toldás volt benne,meg nem mondom hogy a nagy vagy a kicsi.
Ennek spec rohadt alacsony a tankja,szerintem a hornet hasonló.
Ez a kormányon van egy ram mountal rögzítve.

http://youtu.be/9MdpUNLE460
Minimálisan, de felveszi a motor rezgéseit a kamera, de attól még nem rossz....
Mmm te használtál +magasítót a tappancs után, vagy arra már egyből a kamera csatit raktad?
Hornetnak alacsonyabb a tankja, meg nekem a mini sötétítet plexitől nem biztos h sokat látna...
Hat ezek utan most el vagyok bizonytalanodva.
Kell hozza egy izom gep, az biztos. Nekem eddig a Vegas Pro valt be a legjobban.
A másik pedig, ha oldalra raktam, akkor a menetszél is zavart, hogy elviszi a fejem azéé van némi légellenállása a kamerának...
Kormányon meg olyan képe lenne, mint amikor részegen cangásztam azt kizártam.
Ha jól tudom, de majd megerősíti Nándinak mint ha GOPRO-ja lenne...
mingyá megnézem a google-ban találni e hámos kamera felfogatásokat, =re az szimpatikusnak tünik...
Nekem tankra rakva szimpatikusabb. Csak sokat használok tanktáskát.Az meg nem kompatibilis a ragasztós cuccal.Kéne egy szívókás tartó,csak ellentétben a ragasztóssal amit letépni is nehéz nem tudom mennyire megbízható az ebay-es kínai cuccok.Esetleg tipp melyik jó?
Sisakra oldalra van de nem túl élménydús az a nézet.
Egy kis próbeegerészés hondával hidegben és januárban.

http://youtu.be/xVy690jYJXI;t=309s
Szep kepeket csinal a kamerad. Milyen tipus? Van linked vagy keped errol a hamos megoldasrol?
Nekem ez az ontapados rogzites elegge instabilnak tunik. Felek, hogy elhagyom a kamerat, ezert inkabb valami csore odarogzitenem. Az a baj, hogy a kormany tul alacsony a plexi miatt.
Igen. Nem ugyan az.

De iszonyatosan hasonlo a menu, meg a gombok elhelyezkedese. A tok is ugyan az. Allitolag az SJCAM az eredeti, az ELE meg azt masolja. De az ELE sem gagyi, mert kepre, tudasra jobb, mint az SJ4000.
párdon 1080p

Nem tudom ti próbáltatok e már videó szerkesztőt, háát basszus
Okééé nekem egy ős régi sz.gépem van, de 10 perc vidit 15 percig olvas be, mire lehet szerkeszteni (magyar Movie maker <----ezt legalább értem)

az ilyen vegas pro meg társai az nekem már kinai, hiába a youtube.....
Raneztem,feliratokban mas a ketto.
Az SJ4000 egy jó alap kamera , a másikat én nem ismerem!
Tegnap leteszteltem az ocóóó 35 dolláros kamerámat (eken H9 4k) igaz csak autóban, de meglepően "szép" a képe, meg úgy ahogy a hang is, pedig a házában volt.... Rögtönözve, csak a fejtámlához raktam, mert nem akartam egy ragacsot se elhasználni
ugyebár a 4K felejtős, de 1060p 60fps-t azt szó szó laggolás nélkül viszi

Ma nézegettem, hogy a buksira hová tudnám felrakni, de a most használt HJC bukomnak "hegyes" az eleje és csak oldalra tudnám felrakni, de félek, hogy ez sem bírná a nagyobb tempót, mert egy kamerát így már elhagytam (még ha egy sz@ros sj klon volt)
A Bukócső az pont jól jön, bár a forgalmat meg a tájat annyira nem venné.... Tankra azért nem raknám, mert felveszi az út egyetlenségeket (igen drága magyar utak)
Mivel 3 millió kiegészítőt kaptam hozzá, így lehet majd kipróbálom azt a mell hámot... Nándi-nál egész jól néz ki az a szög...
Az egyik egy SJCAM SJ4000 WiFi, a masik pedig ELE Explorer 4K.

Elegge hasonlo a ketto. Szerintem ugyan ott gyartjak oket Kinaban, csak mas a nevuk.

Az elsonek jobb a hangja, a masodik viszont jobb kepre, mert FullHDban tudja a 60fpst.
Üdv
Gladius-hoz volt szerencsém, annak is olyan "puha" könnyü kuplungja volt mint a darázsnak!

A fehér darazsadat elnézve NEM gyári a kormányod!!
Ha van 2-3 kanyar a bowden-nek ,akár az is okozhatja a nehéz kuplungot! Meg amit Zoli is irt, h be van álva meg stb...
2 újjal, minden nehëzség nélkül kell h müködjön a kuplung kar!
Sziasztok srácok/lányok kellemes ünnepeket!

Tavaly el adtam picike darazsamat de a szívem vissza húz van itt a fórumon, esetleg ismerősi körben olyan ember aki kipróbálná magát Supermoto stílusban és lecserélné a kis darazsát ami konkrétan érdekelne engem az a 2003 utáni 600-as Hornet esetleg 2000-utáni 900-as vagy Cbr 600 F4 esetleg 900-as ! Cserébe lenne a hirdetéseim között is szereplő Ktm ha olyan a gép rá is fizetek!!

Köszönöm előre is
Nézd át hogy könnyen mozog e a bowden,a nem megfelelő kenöanyag miatt be tud dagadni a bowdenház belső része,esetlg ki van szálasodva vagy csak berohadva ugyanez,igaz nem hornet csak blokk azonos 20 éves f3 amit probáltam de gyerekjáték kézerő kell hozzá.
KisCefi, ezért érdeklődtem én is, mert bár csak gladius meg er6n viszonyítási alapom van, de azokon könnyebb volt a kuplung behúzása.
Ez milyen kamera?
Kozben kaptam meg 1 ilyen kamerat. Mondtam a rokonoknak, hogy ennek orulnek. Erre a felesegem es a tesom is ezt vett nekem...

Most mar tiszta MotoGPs lesz a fekvetel. Lesz majd mindenhol kamera.