Vagy a huto ket oldalan van egy fem keret. Esetleg oda lehetne tenni. Kerdes, hogy mennyire mozog az, meg hogy mennyire melegszik. Valami femlappal lehetne oda rogziteni.
Ez a Cree LEDes fogott meg, esetleg a Hella Micro DE halogen valtozata.
Itt a legnagyobb gond az, hogy hova rogzitse az ember. Az bukogomba kornyeke lenne az idealis. De a gombara ratenni elegge eselytelen. Max ott valami csavar ala betenni valamit es azzal leszoritani.
Lehet, h "komolyabnak" tűnik, de az h a távolsági alúl van a tompa meg felül háát a használhatósága engem nem gyözött meg
Ledes H11-et meg nem rakok bele, sztem az vicc
Pedig a dárózson komolyabb a foncsor mint az enyémen, ennek ellenére én nem panaszkodhatok jól látni vele, főleg refin az nagyon faja. Én nov.22én gurultam utolján.
Ezen már én is gondolkodtam! Nekem a bukókeret pont jól jön!
Én is nightbreaker-t használok, a tompa még csak csak elmegy, de a refi inkább a tompába világit csak, alig érzékelhető a különbség
Márciusig majd eszkábálok valamit
Nekem csak este, meg szürkületkor kéne a +fény
Gondolkoztam ezen, hogy nem ártana valami plusz világítás a motorra, mert este borzalmas a lámpája. Nem a kocsi xenon-ja után szar csak, de a halogén lámpás motorjaimhoz képest is vacak. A vetített képe is homályos, meg gyenge is. Most ez a Nightbreaker izzó van benne, de ezzel sem szeretem túlzottan.
A neten láttam, hogy vannak motorokhoz (is való) ködlámpák megfizethető áron. Ezekkel ki lehetne egészíteni a meglevő pilácsot. Ami kérdéses, hogy hová lehetne rögzíteni, mert bukókeretem nincsen, csak a gomba. A gombának az összekötő fémcsövére? Vagy a lámpa aljára?
Meg nem tudom, hogy mennyire legális. Ami tetszene az a Cree U7 LED-es lámpa, de gondolom, az nem éppen szabályos, csak az E jeles halogén.
Olyan szinten tudod magad nevetségessé tenni hogy azt le sem lehet írni. Zoli még leáll veled vitázni, de egyébként az is gáz hogy valaki válaszol még neked. Egyszerűen szégyen vagy :)
Akinek van Hátsó sárvédője....
Jobb oldalt hova kell rögzíteni? (nem a lánc felőli oldal)
Ugye nem kell fúrni faragni?