Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

srácok, a műszerfal világítása cserélhető? mármint az izzó. eléggé haloványnak találom, alig látni rajta a sebességet...
Most volt hely a bejarat elott...
köszönöm!!!
https://vk.com/doc-11881566_404146976?dl=00a102a7749ee9082f
Arra tökéletes lesz szerintem. Ezek valóban ugyan azok mind a két modell esetében.
cbarna:
semmi extrát: olaj-hűtővíz-fékbetét-lánc csere.... robogón ezeket már csináltam ezerszer, de nagymotoron még nem.
Elhiszem. Én meg elmentem és megnéztem...
hidd ell rákerestem:) az tény hogy a legolcsóbb ennyiért.
Ne azt nezzuk, hogy a PC41bol a legszarabb es legolcsobb peldany honnan indul. Abbol is misi folott van a jo.

Persze misi folott van RR is...
Hat attol fugg...

A PC34nek mas a fekbekotese, kisebb a tankja, mas az elso villaban a rugo es az olaj, a hatso lampaja mas, elol dupla optikas a lampaja es nem H4, stb.

A motor ugyan az, de a hangolasan valtoztattak.

A PC34 16os elso kereket kapott, amihez mas fajta fektarcsa valo.

Mas a muszerfal, annak a lampai, stb.

Lehet hasznalni a PC34 konyvet, ha tudod a kulonbsegeket. Meg persze attol is fugg, hogy mit akarsz szerelni...
gondolom lényegi különbség nincs a kettő között.... !??
Nem kapsz. Hidd el...
pc34-hez van ha az jó
nincs véletlenül valakinek PC36-hoz user illetve service manualja? digitális formában?
Én is sokallom kicsit, bár képesmotoron 850-ért hirdeti
hat a fene tudja ha tip-top akkor talán, de szerintem drága, ennyiért már pc41-et is kapni, persze ha az nem tetszik az más kérdés.
Sziasztok. Erről mi a véleményetek így képek alapján? Ára reális?
http://new.hasznaltauto.hu/motor/honda/cb_600_f_hornet/honda_cb_600_f_hornet-10795656
Huh akkor az alpok is a kisujjadban van.
Alpokban is minden ugyanazokról a hágókról szól, ha lemész a főútról ott sem labtartó karcolós az aszfalt... Nagyíts rá a térképen Kotor környékén milyen utak vannak, valóban 1sávosak, szinte mindenhol jó minôsegű. Park lovcen, Skadarsko tó déli part, Virpazar, onnan Cetinje, végig egysávos utak jó minőségben gyönyörű panorámával, ha akarsz kanyarsebességetbakkor lemész a partra, persze tudom, ez gaz hiszen itt mindenki a vadidegen uton lapra veri a gepet
Na pont ez az hogy nem is voltal arra es nem is tudod mi van ott.
Nekem meg mindig az a bajom vele mint erdellyel is hogy kismillio video,galeria mind csak trsnsfogars,alpina,bekas,gyilkos,tara kanyon,piva meg trngerpart es slussz.
Mig az alpok glocner,malta,turacher strasse tehat a szokasoson kivul van ketmillio pass ami jo minosegu.
Jo motorral kell elindulni es nincs mitol felni. A szallas meg semmivel sem rosszabb mint ausztria, csak harmad annyiba kerul. De ne is menjetek pl Montenegroba mert mar igy is sok a turista es elbasszak az en nyaralasomat :D
hamar kiszednek alolad a vasat egy rpg-vel...
F3.cbr.