Én mindig Sasolom az ilyen Octavia-kat, de még 1x sem találkoztam velük
Motorral én se sokáig nézem az előttem haladó autóst "főleg, ha sokkal lassabban megy"
Igazából nem is civil rendőrautóktól tartók, hanem hogy egy Túl buzgó autós felvesz a kamerával és elferditi a pl. Előzést....
Persze a hírekben benne lennék
Úgy alakult, hogy tegnap is és ma is tudtam menni egy karikát és tegnap is és ma is találkoztam ezekkel. Szerencsémre mindkétszer szemből jöttek, csak felismertem őket.
Nagyon oda kell figyelni, mit előzünk..Az a gond, hogy nagyon sok ténylegesen civil főleg céges fehér Octavia fut az utakon. Nyilván nem véletlenül választotta ezt a típust a rendőrség.
Ma volt, hogy 2 percig néztem, ki ül a kocsiban, mielőtt leelőztem volna :) Mondjuk a rendőrkocsik sötétítettek, ez árulkodó jel, meg a rendszám sokszor RXP-vel kezdődik.
Ennél a tipusnál ez a probléma olyan, mint a Lochnessi szörny
Mindenki beszél róla, de olyan nincs, aki valóban találkozott volna vele
Szerintem már csak azért említik meg, mert a régebbi motorokon visszatérő gond volt.
A szokásos dolgokon kívül semmi komoly.
Nimcs igazán tipushiba. Hacsak a fesszabalyzo/ generátor nem, de ezt is csak hallottam , én 40ezer fölötti kilométerrel semmit nem tapasztalok.
Ráadásul, ha jól látom, ez a tárcsa sem hibátlan már... legalábbis az enyém gyári tárcsa, 40ezer km felett és nincsenek benne ilyen "nyomok". Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem fura az az első tárcsa főleg annak fényében, hogy ahogy te mondod, valószínűleg nem is az eredeti...
Hala nektek hogy tudok az idovonal marhasagrol pontos adataim vannak, 9:01 es indulastol 19:32 ig volt motorkazas par benzinkutas szendo es egy bűnrossz jegkrem elfogyasztasa utan betertem az ördög ettermebe. Mentsegemre hogy vasarnap volt, es meg volt 60 km egyora motorkazas Löbenau-i szallasra. Szoval az a nap 8-9 ora motor, es 4 ora sasfeszek volt.
Eleg adrenalin.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nem értem, mikor valaki leugrik a mekibe vagy elugrik lángosozni motorral. Nálam motorozás közben adrenalin termelődés van, márpedig az adrenalin erősen étvágycsökkentő... Motorozás közben és követően 1-2 óráig rohadtul nem vagyok éhes.
Én 2016 telén cseréltem a betéteket , azóta 30ezer ment bele, köszönik, még elvannak. Majd a télen ránézek, hogy kibírja-e a következő szezont.
a fék a gyávák fegyvere
Sokat használom a motorféket, ez igaz :)
Lakott területen kívül kb. mindent megoldok motorfékkel, városban persze nem lehet megúszni.
De hát olyan a motorfék , mint egy közepesen erős fékezés autóval, szóval...
Aktuális lett a fékbetétek cseréje, (ennyit a pandémiás spórolásról.)
Kinek mikor kellett első alkalommal cserélni a betéteket és milyenre cserélte?
Nálam ma fordult át 42 ezerre, még a gyári betétek vannak benne.
Hátra TRW, előre pedig Nissinek kerülnek.
Remélem ezek is kibírnak 40-et... Az nálam kb. 8-10 év...
Motorral én se sokáig nézem az előttem haladó autóst "főleg, ha sokkal lassabban megy"
Igazából nem is civil rendőrautóktól tartók, hanem hogy egy Túl buzgó autós felvesz a kamerával és elferditi a pl. Előzést....
Persze a hírekben benne lennék