Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megkérdeztem aszonta tud csinálni matricát csak azt nem tudja hogy mikorra mer ő ritkán kerül a plter vagyis a vágógép közelébe
gyere fel msn-re
nem capszög hanem csapszeg

CSAPSZEG

CSAPSZEG

HÁBLHÁBLHÁBLHÁBLHÁB
nagyon fontos lenne ha megmondaná vki ezeknek az árukat külön külön egy 94-es macskalámpás nsr-nek:új alap henger
új alap dugó
új gyűrűk hozzá ,csapszög,és tűgörgők!
kössz!
Mien csöpszög? Akkora mint egy csöpp?
Jóvan Makói vok! Na de tudsz vmit v nem nagyon fontos lönne!
csapszeg nek hallottam eddig...
Csöpszögre gondolsz
jah
mé nem úgy hívják ?
csapszög?
helló! nagyon fontos lenne ha megmondaná vki ezeknek az árukat külön külön egy 94-es macskalámpás nsr-nek:új alap henger
új alap dugó
új gyűrűk hozzá ,csapszög,és tűgörgők!
kössz!
msn re máar felsem jössz
Á, nem a hegnert fogják megmérni. Az baszna be, mire nsr ről leszedem a hengert az egy nap. Kipufogóra rádugnak egy csövet és nézi a káros anyag kibocsátást. Ezáltal meg tudják mondani a teljesítményét.
hello mindenkinek.Nem tud valaki 2 ütemű kipufogó dobot ? Aki bármilyen 2 t dobot tud pls írjon thx előre is......
Skacok gondba vagyok!
de ez egész más
beinstaláltam a test drive ultimamet és má megvettem az 1.házam vettem mellé egy TT is és az első versenyen valahogy megakad vagy nemértem h mit csináll mer ráklikkelek h single player és csak forog tovább a kép 4,1 GB s verzió szal nemhiszem h ez csak valami demó lesz ha valaki tud segíteni az írjon! .

köxönöm
Én meg annál jobban!
Habár nekem is van egy Simson-om, ami 70-es. Nemtom hogy fog ez az egész lezajlani. Remélem nem úgy hogy be kell vinni a KPM-hez, aztán egy gyors hengermérés, meg minden.
Remélem nem, mert akkor vissza kéne pakolnom az 50-es hengert.
csak akinek otvenese van aZ NEM ORUL MAJD
Húú, én már nagyon várom azt az időt , mert akarok venni egy másik macskusz lámpást pályázni!
Nyugi, ha jön a rendszámozása libkergetőkre, tele lesznek a hirdetések szarér-hugyér 50 esnek használt 125 ös motorokkal.
Hát az nsr pont nem úgy néz ki mint ami 50es...
Én azon szoktam elcsodálkozni, hogy minden hírdetés úgy kezdődik, hogy: új henger, dugó, csapszeg, meg minden ki lett cserélve a motoron, aztán amikor elmegyek megnézni, egy nagy határ szar az egész... meg még az is durva, hogy minden második NSR hírdetésbe bele van írva, hogy 35 meg 40 lovas, meg akárki próbálta sose látott még ilyen erős mocit!
Na meg az árakról ne is beszéljünk!
furfangosan hirdeti a bácsi a hihető 50 esét .
A minap olvastam egy nsr hirdetést valami hasonló szöveggel: eladó nsr 125.... bla bla bla.... HIHETŐ 50es, RENDŐR NEM SZÓL ÉRTE SEMMIT. Namármost 1: mi az hogy hihető 50es? ez egy új kategória a segédmotor és az A1 között? Ki tudja jobban elhitetni a fakabátokkal hogy az övé 50es? vagy mi? A másik meg, hogy a rendőr nem szól érte semmit. Lehet hogy éppen az a rendőr nem szólt érte semmit, vagy nem állították meg és vitették be KPM vizsgára. Na kiváncsi lennék melyik KPM mondaná azt az illetőnek, hogy öcsém átmentél a vizsgán, télleg elhitetted velünk hogy ez 50es motor.
Hi. Itt egy majdnem komplett blokk.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nézted már?
Hi all! Nincs valakinek eladó komplett 125-ös blokkja? Sürgős lenne!