Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Azért irtam 373 oldalon,hogy gondolkodok,mert eladásra feltettem a netre,A megjelenés napján vevö jelenkezet,a mai napot megbeszéltük,és elvitte.A többit már alapbol elkeltet mondtam.Ha ez meggondolta volna magát a tietek lett volna cucai,utána ujság megmaradt cucnak.Nem hittem volna,hogy a forumon enyi alkatrész elkelt volna.A Scottpéter irta nekem nem éri meg illegálisan motorozni,igaza van.Az NSR találkozotokra,hogy mehettem volna segédmotorként vele,a többi renszámos mellet.Köszi mindenkinek a segitséget,meg a valászokat.Szép idöt,jo motorozást nektek.Sziasztok!
Hali!Érdekelna a karburátor meg a henger közti gumi közdarab mert az enyém sajna javítás közben elrepedt.Üdv
Nyugi, simán süket vagy
ja amugy 5*
szerintem ez dob nelkuli 2t de lehet hogy mar suket vagyok
akkor mennyi, 4t hangja van
nem letezik hogy ez 4t
Raktam fel 125ös honda gp motorrol vidit, igaz hogy 4t, de beszarás a hangja (honda rc149)
gyarilag racs nelkul vanhat szepen mutata a racs
Hát az szerintem nem gyári, ilyen rácsot elég sok helyen tudsz venni, nem is drága, kivágasz egy akkora darabot, és valami gumialapú ragaccsal felrako, és kész...
Heles paripa
Azért kérdeztem mert ha megnézed "Aprilia1989" Nsr-jét(kép az előző oldal tetején), az övén van, és egy kicsit elbizonytalanodtam. Sz"tem tök jól néz ki.
Oké beszélek vele megkérdem tud e csinálni
Dehogy kell! Nem volt ott soha rács. Nézz meg egy gyári robb rajzot. Én láttam má pár nösörét de egyiken se volt.
Ha a bátyád tényleg ilyennel foglalkozik, akkor engem is érdekelne például a tank alatti csövön lévő "Aero intake system" matrica.
Ja, és azt tudja valaki, hogy a macskuszlámpás Nsr-en a fejidom elején, oldalt, kell-e gyárilag lennie rácsnak abban az üregben, ahonnan a csö megy tovább (lsd --- képen fehérrel bekarikázva)?
Akkor tényleg full-extrás!
Engem a power lehet érdekelne ha esetleg dobnál fel egy képet róla !
Ja bocs, a hátsót azt nem láttam csak az elsőt. Egy olyan super sprintes matrica érdekelne, ha tudsz szerezni.
De rendszámos csak pont ugy tört meg a fény
"Gumikat" a hátsó az vadi új 1000km-van benne az első az cserét érdemelne az tudom Bátyám dekoros ezzel foglalkozik azt megtervezte nekem. Mért érdekelne ?
Hallod, nekem a kipu meg lehet hogy lánckerekek meg a lánc érdekelne ha jók. A kipu mindenféleképp.
Ártól függ! De kéne még más is ha van? Az e-mail címem nonki13@freemail.hu. Küld el ide az msn címed vagy teló számot azt megbeszéljük. Amúgy kössz a választ.
Honda NSR 92 Duplalámpás alkatrészek árai : Felújított henger kompletten : 30000ft
Hütö:8000ft
Két kerék szinte ujj gumik:38000ft
Müszerfal:8000ft
Dupla első lámpa:8000ft
Kormánycsutkák:5000ft
Ülés:5000ft
hátsolámpa:
5000ft
Komplett idom egyben:20000ft,de nem kifogástalan
kipufogo:5000ft
Tárcsafék,munkahenger:7000ft

Tükrök párban:7500ft
Fogaskerekek 9000ft láncalegyütt
Elektromos power komletten:9000ft
Delorto karbi:7000ft
gyujtás:10000ftkomletten
lábtartok:2000ft
Blo
kk alkatrésznek ,henger ,kari , gyújtás nélkül20000ft
A többi megegyezés szerint, Aki több mindent kér alku, van.
Hello!