Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az tuti jó minőség? ugye nem indiai?
Hú baszus, elfelejtettem feljönni emesére, bocsi. Csak közbe meg pont 3 ra kellett mennem fodrászhoz (jó kis fórum téma mi? :D) Más! NSR be dugószettet lehet má kapni 17 ezeré áfa nélkül. Én anyié vettem. Jó mondjuk ismerettség is kell hozzá.
És az NSR hez mennyi a henger?
És hol lehet ezt beszerezni ?
Sziasztok! Volna egy eladó 2007 Hornettem 5900Km, kisplexi, riasztó, megkimélten, stb. Ha valakit érdekelne, tel: 70-639-5286, e-mail: hayabusa69@citromail.hu
Gyári Honda : 21250 Ft + postaköltség.
(ez persze a komplett szett)
Mondja meg már nekem vki hogy mennyi a 94-es macskalámpás nsr-be a dugószett! Vagy mutason egy oldalt ahol megnézhetem! kössz
látom nagyon nincs nagy nsr téma...akkor megint hirdetek...
Eladó a képen látható egy pár 3 küllős NSR felni!Adok hozzá egy első tengelyt,egy hátsó féktárcsát és egy használt első gumit!Az ára 25000 hungarian Ft
Érdeklődni e-mailen:karakter01@citromail.hu
vagy MSN-en:karakter01@citromail.hu
Igen egy gyáti azért kédeztem valaki látot e már ilyet Magyarországon 2005 -ös gyártmány és a megnevezése Tribal van ugyan ilyen narancssárgában is
Hát ez gyári lesz és sztem ha megnézitek az amerikának importált gépeket azokon más gyári festés is szokott lenni mint EU nak szálított sztem ez egy amcsiknak szánt darab de ha hülyeséget beszélek szóljatok
kb 15:00
De azért mestermunka!
úgy nézem ez még 2006 os verzió
Én ezt gyári festésnek nézem, mindjá utána nézek. A matrica dolgot meg köszi, holnap majd várlak fönn emesén. Mikor kb?
Valaki látot már ilyen Cbr-t itt Magyarországon mer ilyent szeretnék következő gépnek veni ha minde ugy akkarja. Vagy tud valaki inteligens festőt akire ezt rá lehetne bizni hogy megcsinálja ilyenre ?
A power egy külön csavarral kell állítani amihez nem kell hozzányulni ha szétszeded a hengert tudomásom szerint nem fog elálítodni semi hacsak elnem állítasz valamit
hát ha leszedem akkor nem állítódik el vagy ahhoz nem kell hozzányúlni?és van még vmi ami el tud állítódni?
Ha a powerhez nem nyulsz mért álítodna el
Holnapra megadom az msn címemet és akkor a bátyámal megbeszélitek ugy jó lesz?
ki tudja nekem megmondani azt hogy ha én leszedem a hengeremet akkor a powerem elállítódik e ?
Ja a légbeömlőre az Aero intake System matrica sem probléma csak nem tudom hogy mikorra meg nem tudom hogy ő gondol érte valami jutatást is az nem kérdeztem
Ó kösz testvér, és menyibe fog ez fájni kb?
Mért haragudnék én nem használtam semiféle ragasztót csak ráhajtogatam ovatosan a légbeömlőre és az elvezető csővel rászorítottam már at oldalára énis ragasztotam
asszem én is gyártok oda ha nem haragszol meg!
Azt a fém rácsot én tetem oda de nem csak előre tetem