Hú baszus, elfelejtettem feljönni emesére, bocsi. Csak közbe meg pont 3 ra kellett mennem fodrászhoz (jó kis fórum téma mi? :D) Más! NSR be dugószettet lehet má kapni 17 ezeré áfa nélkül. Én anyié vettem. Jó mondjuk ismerettség is kell hozzá.
Sziasztok! Volna egy eladó 2007 Hornettem 5900Km, kisplexi, riasztó, megkimélten, stb. Ha valakit érdekelne, tel: 70-639-5286, e-mail: hayabusa69@citromail.hu
látom nagyon nincs nagy nsr téma...akkor megint hirdetek...
Eladó a képen látható egy pár 3 küllős NSR felni!Adok hozzá egy első tengelyt,egy hátsó féktárcsát és egy használt első gumit!Az ára 25000 hungarian Ft
Érdeklődni e-mailen:karakter01@citromail.hu
vagy MSN-en:karakter01@citromail.hu
Hát ez gyári lesz és sztem ha megnézitek az amerikának importált gépeket azokon más gyári festés is szokott lenni mint EU nak szálított sztem ez egy amcsiknak szánt darab de ha hülyeséget beszélek szóljatok
Valaki látot már ilyen Cbr-t itt Magyarországon mer ilyent szeretnék következő gépnek veni ha minde ugy akkarja. Vagy tud valaki inteligens festőt akire ezt rá lehetne bizni hogy megcsinálja ilyenre ?
A power egy külön csavarral kell állítani amihez nem kell hozzányulni ha szétszeded a hengert tudomásom szerint nem fog elálítodni semi hacsak elnem állítasz valamit
Ja a légbeömlőre az Aero intake System matrica sem probléma csak nem tudom hogy mikorra meg nem tudom hogy ő gondol érte valami jutatást is az nem kérdeztem
Mért haragudnék én nem használtam semiféle ragasztót csak ráhajtogatam ovatosan a légbeömlőre és az elvezető csővel rászorítottam már at oldalára énis ragasztotam
(ez persze a komplett szett)
Eladó a képen látható egy pár 3 küllős NSR felni!Adok hozzá egy első tengelyt,egy hátsó féktárcsát és egy használt első gumit!Az ára 25000 hungarian Ft
Érdeklődni e-mailen:karakter01@citromail.hu
vagy MSN-en:karakter01@citromail.hu