Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még nem volt szerencsém kipróbálni mienyit is mehet, szombat éjszaka értünk haza vele, vasárnap délelőtt nem voltam otthon, délután tudtam csak anyit menni vele hogy elmentem a benzinkútig kb 40-el. Utána meg jöhettem visza a koliba. Legközelebb csak szombaton leszek otthon. Akkor talán lesz rá alkalmam kipróbálni.
10et? megy az sokkal többet is ha jó dugó van benne, pl ami bele való: asso werke...
Gyári 125ös hengerrel elmegy 40-50ezreket is, enyémben pl 42ezer volt...
155km/h ha nem valami tuningolt vas
Scottpéter gratula és eseménymentes motorozást!A cicák ,hogy lépnek ?Az tény 200kmh van benne,de tipelek 170et lép 70kg gyerekkel.Mikori 2002-es körüli?
Jah és hozzá teszem ezt apunak köszönhetem!
mind a festést mind a szín választást
Tessék!
dobjál be képet... valami rémlik a crm topicskából..
szép lett !
sm kereket kericsssééé !
LACICRM!Láttad a motorom ?ma lett kész a festés
érdekelne majd engem is it mond ! Mert énis kullantok nehogy gáz legyen mert már vagy 10ezer bizti van benne, de attól még megy mind az itélet szóval semmi baja...
Tényleg csak 10e-t mennek el ezek a dugók? Am pont most van felújítás alatt akkor majd megkérdem a szervizest h miavéleménye a dugómról.
akkor engem is érdekelnének cuccok ha bontanád...
figyíelj én 9 hónap alatt2000km et raktam bele és már az előző gazdája is igy használta 140et megy de ez egy endúró ! és ezek a dugók max 10ezer km körül mennek el... szóval elgondolkodtató... akármikor jöhet a baj joblenne megelőzni.........
hát azt nem tudom mert így vettem, de sztem ezt még nem kell dugózni, ennek már csak egy rohadt membrán kellene
he, neked is 160as polini van látom, nekem anyi a bajom hogy szerintem meg kéne dugózni, neked menyi km van a dugóban?
már énis kerestem tuningmembránt de nem találtam eshol
Kössz az infot! Akkor kellene nekem egy NS gyári membrán, nincs véletlenül vkinek egy bontott?
így vettem a motort, de vagy az van benne amit a hengerhez adtak(ha adtak) ha meg nem akkor a gyári 125ösé... de semmi tuningmembrán.. ez alap
az egüről lehet rendelni karbon lapokat
https://bolt.egumotors.hu/inde...
Mostmá hivatalosan is bejelentem, megvan a macsek gépem.
Jah és LaciCRM megtudnád mondani h mien membrán van a motorodban? Mert az enyémben most vmi gőzöm sincs milyen de h nem gyári az tuti, és igy nincs rajt alapjárat meg néha nehezen indul, és nemtudom h egy gyári membrán megoldaná-e a próblémám... Szal neked milyen van a Polinidben?
De honnan tudnák h gyárilag mien az a motor, meg ha gyárilag 25-ös, a blokk akkor is 50-es benne, és segédmotort úgy alakitok át ahogy akarok nem? Am már néztem a NS-t hegesztés, azaz vázátalakítás nélkül belelehtne tenni a simo blokkot. Am mivan akkor ha kiderül h 25-ös amocim 50-es papirokkal? Meg ha az derül ki h "életveszélyes" a mocim?
Mennyiért gondolod! mondassz 1 árat és kész vagy msn en megbeszélhetjük!
adatlaponn a cím
Van valakinek ötlete/linkje, hogy honnan tudnák karbon membránt szerezni? Vagy valami tuningosat.
Sziasztok
Kellene nekem egy 1989-es Ns125R-hez első kerék. Ha valaki tud szerezni vagy tudja hol tudnám beszerezni akkor légyszi írjon. Elöre is kössz.