Hát még nem volt szerencsém kipróbálni mienyit is mehet, szombat éjszaka értünk haza vele, vasárnap délelőtt nem voltam otthon, délután tudtam csak anyit menni vele hogy elmentem a benzinkútig kb 40-el. Utána meg jöhettem visza a koliba. Legközelebb csak szombaton leszek otthon. Akkor talán lesz rá alkalmam kipróbálni.
10et? megy az sokkal többet is ha jó dugó van benne, pl ami bele való: asso werke...
Gyári 125ös hengerrel elmegy 40-50ezreket is, enyémben pl 42ezer volt...
Scottpéter gratula és eseménymentes motorozást!A cicák ,hogy lépnek ?Az tény 200kmh van benne,de tipelek 170et lép 70kg gyerekkel.Mikori 2002-es körüli?
érdekelne majd engem is it mond ! Mert énis kullantok nehogy gáz legyen mert már vagy 10ezer bizti van benne, de attól még megy mind az itélet szóval semmi baja...
figyíelj én 9 hónap alatt2000km et raktam bele és már az előző gazdája is igy használta 140et megy de ez egy endúró ! és ezek a dugók max 10ezer km körül mennek el... szóval elgondolkodtató... akármikor jöhet a baj joblenne megelőzni.........
Jah és LaciCRM megtudnád mondani h mien membrán van a motorodban? Mert az enyémben most vmi gőzöm sincs milyen de h nem gyári az tuti, és igy nincs rajt alapjárat meg néha nehezen indul, és nemtudom h egy gyári membrán megoldaná-e a próblémám... Szal neked milyen van a Polinidben?
De honnan tudnák h gyárilag mien az a motor, meg ha gyárilag 25-ös, a blokk akkor is 50-es benne, és segédmotort úgy alakitok át ahogy akarok nem? Am már néztem a NS-t hegesztés, azaz vázátalakítás nélkül belelehtne tenni a simo blokkot. Am mivan akkor ha kiderül h 25-ös amocim 50-es papirokkal? Meg ha az derül ki h "életveszélyes" a mocim?
Sziasztok
Kellene nekem egy 1989-es Ns125R-hez első kerék. Ha valaki tud szerezni vagy tudja hol tudnám beszerezni akkor légyszi írjon. Elöre is kössz.
Gyári 125ös hengerrel elmegy 40-50ezreket is, enyémben pl 42ezer volt...
mind a festést mind a szín választást
szép lett !
sm kereket kericsssééé !
https://bolt.egumotors.hu/inde...
adatlaponn a cím
Kellene nekem egy 1989-es Ns125R-hez első kerék. Ha valaki tud szerezni vagy tudja hol tudnám beszerezni akkor légyszi írjon. Elöre is kössz.