Márkatársak gondban vagyok!
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném!
Tehát:
Motrozás közben letört a hátsófékem és beakadt valamibe ami beblokkolta a hátsókereket és majdnem összetörtem a motrot és magam is
Nemtudná valaki megmondani nekem h mennyibe kerül olyan hátsófék pedál tartó amin a lábtartó is rögzítve van ! Olyan 3szög alakú öntvény féleség!
bocs ha érthetetlenű magyaráztam el ,de ha valaki tudja h miről van szó az segítsen!
Valakinek lenne olyan tartója az legyenszíves írjon!
Köszönöm
Itt tudsz kilóméteróraspirált vagy kuplungbovdent vagy akármilyen bovdent csináltatni: 7130 Tolna Festetics útca 2.
Tel.:70/947-4839
Én az RDémhez csináltattam két darab kuplungbovdent postaköltséggel együtt kb 3000Ft volt csak az eredetit el kell küldeni.
Addig nem írok biztosat, amíg nem tudok pontos információkat. Nem mennék el az Isten háta mögé.
Ha lesznek részletes dolgok, akkor majd írok, de így nem, mert nem garantálhatom, hogy meg is jelennék a talin. Már a pest is húzós lenne, mert én nem ismerem, szal egyedül eleve nem is mennék
Amúgy meg karakterrel beszéltem, és tudom, h hol lakik, szóval ha már ti benne lennétek, akkor nekik sincsen messze madaras. (karakter 6 nsr-est említett)
Na úgy néz ki stephan01, karakter01, gabee1204, nsr124, motoros164 és jómagam biztosan ott lesznek az NSR talin. Ha te is szeretnél jönni dobj egy mélt a scottpeter@freemail.hu ra fórum neveddel tel számoddal együtt LEőre is köszi.
télleg jó lenne,de kéne létszám is hozzá,meg egy program ötlet,amugy mi(abonyi nsr-esek)szerveznénk,szal aki jönni akarna az nekem,gabee1204-nek,nsr124-nek,scottpeter-nek szolhat ha jönne
Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném!
Tehát:
Motrozás közben letört a hátsófékem és beakadt valamibe ami beblokkolta a hátsókereket és majdnem összetörtem a motrot és magam is
Nemtudná valaki megmondani nekem h mennyibe kerül olyan hátsófék pedál tartó amin a lábtartó is rögzítve van ! Olyan 3szög alakú öntvény féleség!
bocs ha érthetetlenű magyaráztam el ,de ha valaki tudja h miről van szó az segítsen!
Valakinek lenne olyan tartója az legyenszíves írjon!
Köszönöm
Bocsi ha kicsi a kép de lehet nagyitani.
7130 Tolna Festetics útca 2.
Tel.:70/947-4839
Én az RDémhez csináltattam két darab kuplungbovdent postaköltséggel együtt kb 3000Ft volt csak az eredetit el kell küldeni.
Nem tudja valaki,hogy a postán utánvételben mennyi a csomagküldés?
Vagy vmi link ahol megutdom nézni?
Ha lesznek részletes dolgok, akkor majd írok, de így nem, mert nem garantálhatom, hogy meg is jelennék a talin. Már a pest is húzós lenne, mert én nem ismerem, szal egyedül eleve nem is mennék
Amúgy meg karakterrel beszéltem, és tudom, h hol lakik, szóval ha már ti benne lennétek, akkor nekik sincsen messze madaras. (karakter 6 nsr-est említett)
Üdv zoli
Na akkor lesz NSR tali?
nem tud valaki eladó nsr felnit?