Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drag figyu vagy holnap vagy hétfön ebszélek egy faszival aki lehet tud szerezni ilyet ha tud akkor irok itt forumon:)
Nah sikerült fotót készítenem erről a letört elemről!
ha valakinek van vagy tudja h hol tudok szerezni ,annak nagyon örülnék!
szevasztok honda nsrhez kétkörlámpáshoz dellorto 26 os karbiba az alapjárati fuvókához ilyen kis gumit nemtud valaki lehetőleg ujjat?
tevenyereggyártó vályogvető teknővájó déldunántúli tiszai halászbérenc a keresztanyád b+
az "imélcím" talán jobb?
huhh hát én azt nemtom hol van max pesten vagyok ha kell vagy esetleg posta?
ja és Lacicrm ha télleg kell akkor eltudjuk tenni neked.azt h olyan e mint a képen azt nemtudom,mert nekem is haver mondta,de én leírtam az adatait,vszeg ezaz.ja és kistarcsán lenne megtalálható...
asztmondja "huszkodni" ilyet is csak egy tevenyereggyártó vályogvető teknővájó déldunántúli tiszai halászbérenc mond.....huszkodni.20 kodni
okokokokokokokok majd hétvégén mert pénzt kel csinálnom de nagyon gyorsan !
Nem huzkodtam sehova de a tiédre ráhuzkodhatom....na akinek meg kell annak meg itt az imélcím:ninjathedrummer@freemail.hu, v a tel.számom:06 30 273 23 13 majd csörögj rám azt ledumáljuk a részleteket...
ugyanijen kell de jolenne olcsóbb és ha használt azse baj
Szikora András 0630 9037050 ezen a telszámon uj és használtgumikat találtok Bátszi Motorsport egyébként a bt. amit a faszi vezet nagyon jó áron vannak a cuccok és megbizható minöségü én is töle rendeltem a gumikat nagyon korrekt volt , ajánlom mindenkinek!
Üdv mindenkinek !

Srácok nekem slikket szerezetek !
laci ha akarsz tudok telefonszámot adni egy telefonszámot ha kissebb vagy más méret érdekel
ezezezezezezeze?
ezaz?
kel kell kell
kell a gumi kell a gumi kell a gumi
jah és még egy kérdés eger környékén nincsen körlámpás nsr-es aki agára ismer az irjon
hétvégéig el ne add mert megmarom magam
IJEN GUMIT KERESEK FÉL ÉVE VAZE !
NEKEM KELLL !
szevasztok srácok figyu valaki adjon már használható linkekekt az 1993 as nsrekhez:Sköszi elöre is
A pöcsödre huszkodtad vagy mi?
Tökszőrös?
----TÖk