a hűtőfolyadék beontő kupakja tökéletes ott se gőz semmi nem jön. csak a kiegyenlítő túlfolyójánál. a gőz és a víz. csak nekem az a furcsa hogy forr de a hűtő mégis hideg? mondjuk ha kilőki a forró vizet akkor a hűtő ugye gondolom üres lesz. az a baj hogy nem értek ennyire ehhez, se a működési elvét se semmit nem értek. először azt hittem hogy a keringető nem jó. de leszedtem az oldalát és tökéletesen forog. utána gyanakodtam a termosztátra, leszedtem hogy kiveszem megnézem, akkor szembesültem hogy nincs benne :S. leengedtem mindent. átfújtam innen oda, onnan ide. és nincs dugulás. feltöltöttem, beindítottam és a tank alatt töltöttem fel, először sokat bugyborékolt, de addig kárattam és töltöttem amíg bugyborékmentes nem lett. ezután a kigyenlítőt is feltöltöttem amíg kell. járatom, eléri a kb 60-70 fokot, meleg a hűtő, a csövek minden. elindulokl vele és kb 10 perc után felforr, és a kiegyenlítő kis csövén löki a gőzt és a vizet...ekkor a hűtő már higed a csövek langyosak....megálok kirakom üresbe kicsi gázt húzok akkor csökken a hőmérséklet, elindulok újból forr...mi lehet? hengerfejtömítés? vagy szerintetek mi?
Hát ez a fórum sajnos ilyen... De vigasztaljon az a tudat, hogy te és a többi szaki rengeteg problémát megoldottatok már a tanácsaitokkal és a tippjeitekkel! Többek közt az én gépeim hibáit is sokszor orvosoltátok kár itt! Nem győzöm elégszer megköszönni!
Ha mész vele, és mikor elkezd kifolyni a kiegyenlítőből, félreállsz, üresbe teszed, akkor a tank alól nem gőzöl a víz? Nekem hasonló volt, és a hűtőfolyadék-beöntő nyílás kupakján volt elöregedve a tömítés.
U.i.: nekem sem volt benne termosztát.
kicsit továbbjutottam. leszedtem a pumpát dekniét, és forog a pumpa lapátja. átfujtam az egészet innen oda onnan ide. dugulás nincs. feltöltöm a tank alatt lévő nyíláson a hűtőt. a kiegyenlítő tartályt úgyszintén. szédszedtem, termosztát nincs benne. elindulok kb 10 perc után üzemi hőmérsékleten van, a hűtő és a csövek langyosak. elkezd felmenni a víz a visszajelzőn, ilyenkor már a hűtő hideg de a csövek langyosak, és a hátsó kiegyenlítő tartály túlfolyó csövén kilöki a gőzt és a vizet. tehát termosztát nincs benne az nem lehet a hiba hogy nem nyit ki. a keringető forog ahogy beindítom. dugulás nincs mert átfújtam. fogalmam sincs mi lehet de nagyon bánt.
Ha a pumpa nem keringet akkor is átfordul a víz. Forráskor jellemzően vagy nem nyit a termosztát, vagy dugulás van a rendszerben, esetleg a hft rossz, és becsókol az égés a hűtőfolyadékba. Mivel nem melegszik a hűtő, de forr a víz én azt mondom hogy iszapos a pumpa, esetleg törött és ott nem kerül át a folyadék.(elvégre a kiegyenlítőn kinyomja a vizet és az hideg hűtőnél akkor lehetséges ha a termosztát nyitva van)
olvasgattam itt sokat látom sok ember ért hozzá, van aki ermostátot mond hasonló jelenségnél, valaki azt hogy nem keringet. van aki azt hogy hengerfelytömítés. de nem tudom mit hogyan tudnék leellenőrizni. lehet hülyeséget mondok de lehet hogy a vízpumpa nem keringet? mert hátul forr a vízz, de elől minden hideg. fura
Sziasztok. Egy kérdésem lenne felétek. elég amatőr vagyok ehhez a rovathoz, de hátha tudtok nekem segíteni. egy 1990 es honda nsr 125 -öm van. 3 napja vettem, semmi gond nem volt vele. tegnap óta elkezdte kitolni a vizet. gyanakodtam a hűtőre nem lukas. van az ülés alatt egy tartály gondolo az a kiegyenlítő. és ennek a tartály tetején van egy gumi kupak amiből kijön egy cső. nekem ott engedi a vizet nem is kicsit. beindítom a motort alapjáraton el kezd melegedni a visszajelző szerint, a hűtő langyos, a csövekk langyosak. elkezdek vele menni, a visszajelzőn felforr a víz, és a tartály tetején lévő kis csövön kezdi kilökni a vizet. ekkor már a hűtő hideg a csövek hidegek, mégis teljesen fent van a víz. szerintetek mi lehet a gond. egyébként erről lenne szó. árulom is, mert nincs lém megcsináltatni, én pedig nem értek hozzá :(
Köszönöm a válaszaitokat, mihelyst emberi idő lesz, mert jelenleg lekapna a szél a gépről, állítunk rajta, a benzinen ne múljon... :)
Lehet nem kötnének belém, de nem merek kockáztatni már, igaz a szívem mindig megfájdul mikor hallom a vasakat elhúzni a főúton én meg, csak bociszemekkel nézem őket, mint tízévesen, de így, hogy 2 hónap választ el a legális motorozástól, már nem kockáztatok....
Egyik szintén még jogsi nélküli haverom is ( 600-as Bandittal ) megállították Szolnokon, szerencséjére, 45 helyszínivel megúszta, nem kapott eltiltást.
Rendőrökkel nem hinném, hogy gond lenne, mert ha van rendszám, van műszaki, akkor nem nagyon baszkurálnak. Viszont az ördög nem alszik, csak szerintem nem vesznek ki, ha minden rendben van a géppel. Felénk az a tapasztalat, hogy a robogókat kapkodják kifele, hogy meg van-e a kötve a biztosítás... Bár én még idén nem voltam kint a Kawával, de a robogókat állítják meg sűrűbben. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Kawasakin nincs rendszám...)
Akkor hozok fel egy kis beszédtémát, már ha gondoljátok
Ma lett volna a tesztüzeme az nsr-emnek. Garázsban mindig szépen beindult, 10 perc járatás után ki is pörgött tisztességgel. Bátyó hazajön, mondom neki vigye ki, hajtsa meg egy kicsit ( én még jogsi híján a portán tologászom annyi a rendőr... )
Kiviszi, menne vele, de gázadásra hörgéssel reagál, alig érte el a 7000-et, akkor megugrott a powertől kb 100-ig, de utánaahogy lassított megint lefulladt.
Utána ( frissen töltött akksival ) is alig indult be, de már 2-3-4000-es fordulatig is épp hogy felpörgött, aztán lefulladt. Szitkozódás után vissza a garázsba, hagy pihenjen. 15 perc után beindítom, megy szépen alapjáraton, húzom neki csak hörög, kicsi szivató, utána felpörög megint rendesen...
A leírtak alapján mi lehet a problematika?
Én vagy karbidugulásra vagy gyertyára vagy generátorra tudok gondolni, na de én nem vagyok egy nagy szaki ( de még kicsi se ), bennetek bízok
De te szakszerűbben fogalmaztad meg, mert értesz is hozzá...
U.i.: nekem sem volt benne termosztát.
Lehet nem kötnének belém, de nem merek kockáztatni már, igaz a szívem mindig megfájdul mikor hallom a vasakat elhúzni a főúton én meg, csak bociszemekkel nézem őket, mint tízévesen, de így, hogy 2 hónap választ el a legális motorozástól, már nem kockáztatok....
Egyik szintén még jogsi nélküli haverom is ( 600-as Bandittal ) megállították Szolnokon, szerencséjére, 45 helyszínivel megúszta, nem kapott eltiltást.
Amúgy meg, milyen korán keltetek ma... csak nem ti is a Forma-1-et nézitek?
Ma lett volna a tesztüzeme az nsr-emnek. Garázsban mindig szépen beindult, 10 perc járatás után ki is pörgött tisztességgel. Bátyó hazajön, mondom neki vigye ki, hajtsa meg egy kicsit ( én még jogsi híján a portán tologászom annyi a rendőr... )
Kiviszi, menne vele, de gázadásra hörgéssel reagál, alig érte el a 7000-et, akkor megugrott a powertől kb 100-ig, de utánaahogy lassított megint lefulladt.
Utána ( frissen töltött akksival ) is alig indult be, de már 2-3-4000-es fordulatig is épp hogy felpörgött, aztán lefulladt. Szitkozódás után vissza a garázsba, hagy pihenjen. 15 perc után beindítom, megy szépen alapjáraton, húzom neki csak hörög, kicsi szivató, utána felpörög megint rendesen...
A leírtak alapján mi lehet a problematika?
Én vagy karbidugulásra vagy gyertyára vagy generátorra tudok gondolni, na de én nem vagyok egy nagy szaki ( de még kicsi se ), bennetek bízok