Nem tudtam, h fárer vagy és mindig sietni kell. Nekem is kyo volt a detektor, de nem tudom mihez viszonyítani, h jó-e v sem, engem zavart, h arra i beriasztott, h vmi hájtek traktorral szántották az út menti földet.
Ezt maszekként vagy annak dolgozóként nem t5eheted meg mert holnaptól nincs munkád és a közeli szakmában a egyhamar nem is lesz...ha én ilyet tennék a speditőröm azonnal kirúgna és szólna a többinek is, hogy ne alkalmazzon....ennyi....
volt hogy ingósággal voltam kint számolni
addig tököltek(reggel 8-tól kínlódtak, este7 felé elpattant a cérna) amíg berágtunk, kidobáltunk mindent az út szélére a sofőrrel aztán otthagytuk őket a picsába
valami nagykövet cuccai voltak
igaz hogy 1 napig agyaltam a jelentésen, de simán megúsztam
kell szólni a vezérkarnak aztán mindig történik valami
régen nekem is minden az idő körül forgott sokszor 10 percek is számítottak
aztán aki beszopatott gátlástalanul "felnyomtuk" a végén
utána megszűntek ezek a tökölések
Nem mindig ússza meg.....,de nem is ez a lényeg....tényleg rossz melót választottunk mert nem mi osztjuk be az időnket, maszekként maga a meló alkalmazottként szintén és a fizetés függ tőle, hogy el tudod-e végezni amit kiadtak vagy sem....a boy-nál volt, hogy adtak egy napra 5 multit meg 3 kis lerakót....na ebből sikerült 3 multi és a kicsik....erre nem fizették ki azt a napot mert nem adtunk le mindent...na meg ünnepekkor az egyik ósannál 26 órát vártam mire beengedtek és semmit nem fizettek rá.....szerencsére ma már nem kell ilyet elvállalnom, de még ma is az van, hogy ha nem tudom este vonatra tenni a kukát amit reggel felvettem akkor másnap már nem kell mennem és nagyon nem rajtam múlik, hogy a 3 fel-lerakón mennyire hajlandóak dolgozni....
Igen így is lehet mondani!
Lehet magam szopatom,de ha meg nem adom le az árút,akkor nem fizetnek,ha meg túl vezetek büntetnek(nem kicsit).
Sajnos itt kicsi hazánkba nagy hagyomány van annak,hogy azért büntetnek mert valaki dolgozik!
No meg annak is,hogy mindig az ússza meg a "balhét"aki az okozója!
Oké!
Neked van igazad,ebbe most ne menjünk bele.
Illetve annyit!
Pont pénteken történt hogy a Budaörsi Baumax volt az egyik lerakom.Időben ott voltam 8.00(nyitás).9-kor érdeklődtem hogy ugyan már nem vennék le azt az egy tetves palettát(akkor még mindig kávéztak,beszélgettek),azt mondták nyugi te ráérsz!Pont ezt a mondatot mondták ahogy leírtam.Csak az a baj a másik lerakóm,10-órás volt Csepelen,ahova persze nem értem oda,mert 9.45 kor kezdtek el dolgozni!És ezek minden naposak!A napomat meg nem én szervezem,hanem a fuvarszervező(ők).És akkor még nem beszéltünk a vezetési időkről,stb.De az írásodból úgy látom nem sokat kamionoztál még,úgy hogy ezt hagyjuk is,mivel nem ez volt a kérdésem tárgya!
Értem és köszönöm!
Ezért is kérdeztem ki milyet használ,mi a tapasztalat!
Hátha van olyan"kütyü"ami ha nem is száz százalékos,de minimális(napi egy-két)vakriasztás mellet,jól,megbízhatóan működik!
Úgy hallottam a KIYO termékei ilyenek!
A bunkók idegrendszeréről csak annyit,hogy akkor én is közéjük tartozom,mert mindig sietnem kell (önhibámon kívül).
Használtam régebben az egyik melóskocsiban ilyen detektort, de tapasztalatom szerint a riasztások 1tizede valós, egész nap csak paráztam miatta, aztán már idővel be sem kapcsoltam, inkább kibaszott lassan hajtok és közben örömmel tölt el , h mennyi pénzt megtakarítok, meg mennyi bunkónak felhúzom az idegrendszerét, aki állandóan sietne
Nos!
Segítséget kérnék,radar-lézer detektorral kapcsolatban blokkoló nem kell)!
Kinek mi a tapasztalata,ki milyet ajánl,használ?
Egy teherautóban szeretném használni!
VÉGRE! takarékos kormányunk elintézte,hogy a csekkeket nem kell olyan messzire küldözni! most már az ország két végéből szopatják a parasztot! remélem a kurva anyjukat is legalább két irányból elégítik ki egyszerre...
jaja ez nekem is annyi volt kb és még dicsérték is a gépet a mammerek az irodából.. mindenki kuksolt ki az ablakon mert igényesen a járda közepére álltam
végül is az átírás az már az Aprilia óta probléma mentes max a sorban állás zavart de ezt megoldottam annyival hogy Egerbe mentem ahol sitty-sutty ment minden (afenébe mostmár mindenki oda fog )
de bebizonyították ismét hogy azért van még ok utálni őket
Már csak azért is mert a KIYO-t ajánlották,és gondolkodtam rajta!
Így elgondolkodom a vételén!
Még egyszer köszi!