Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- úgylátom neked is kell tartanom 1 gyorstalpaló tanfolyamot a bukók felépítéséről, működéséről...
majd ha jössz a kormányvégsúlyokért, elmagyarázom, miért kell cserélni a bukót perec után... tökmind1, hogy van rajta látható sérülés vagy nincs... pláne, hogy oda is csaptad a fejed az aszfalthoz...
bekaphatjátok ...inkább hallgassátok meg ezt...ilyen hangulatban vagyok..
http://www.youtube.com/watch?v...

My girlfriend says
that I need help
my boyfriend says
I'd be better off dead
I'm gonna get drunk
come round and fuck you up
I'm gonna get drunk
come round and fuck you up
and you can't help my life
but you can hide the knives
gyuri itt vagy még?...

nállatok nincs ilyesmi csavarszett idomfelrakáshoz?
Átvigyek egy vas pajszert?
ülj rá a vasalóra
.. .. .. ... ...anyucikám!...vasat akarok a tököm alá! ... ... ..puci sem kell csak a VAS !
nyáron nem esek .ősszel asszem kivonatom a forgalomból .márciusig úgysem tudom majd használni
de...ebben, de ha jól megnézed..szemből-jobb állánál van egy pár karcolás..igazából máshol nem is ért le a fejem...a bukónak sem lehet semmi baja...szerencsémre...145k-s bukó ...
merre is laksz ?leszabályoztatom a motort akkor előttetek .csak h tudjad milyen hangja van 1 motornak
nem baj amikor ő újra összetöri magát és a kórházban fekszik agyig gipszelve mi végigmotorozzuk a nyarat
.. .. ...röhögj csak nyugodtan, te hímpellér ...én addig itthon majd sírok... . . ....
De ez ugye nem az a Schubert, amiben pereceltél és odacsaptad a fejed?
legalább mindig 'érzed' hogy veled van

Akkor még jó, hogy nem bele ültetted .
azt hiszem a tiédet se kérem kölcsön
nekem már 8 hónaposan lenyúlta a bukómat a gyerek...és bele is hányt, azóta takarítom....
én is a keresztfiammal,de leviszem a garázsba a vashoz ilyen korban(16 hónap) fogékony a gyerek most megmutatom neki mi a jó
,,ja..és, hogy van egy visszautasíthatatlan ajánlata...
...és ez sem kárörvendés
akkor az utóbbit hozzad magaddal
basszus..."testben törött" DH is hamarabb motorozott mint én, idén...én meg itthon ülök a gyerekkel...
vendégek vannak és 1 rakat pia,előbbit csak nem illik,másikat meg nem szabad otthagyni egyedül
semmi.de ha azt mondod Jimmy küldött már kapod is a védelmi pénzt
És most mi fog történni?