Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Santso!
gondoltam ré én is tegnap este mikor megtaláltam
majd még melátom mi lesz egyenlőre hétfőn viszem telószimeringcserére meg hasonló mókák
nem lenne rossz 1 Horneten v 1 Z750en,de azokon meg alapból ilyesmi van az újakon.az enyémre nem lehet,mert a kábelkötegek a lámpába vannak betekerve h ne érje őket esső.ezekbe meg nem tudnám beleerőszakolni sztem.amúgy én is nézegettem már őket .a Vifferedre pl ha megcsinálod fájterre
Tegyél rá iet: lámpa
az kicsit túlzás ...és nem is olyan kicsi .még féktárcsa kell rá de talán ezzel is elmegy egy ideig.lámpa miatt nem tudtam eddig ...most már az is össze lett mókerolva.mondanám h megcsinálva de se gyári nem lett se szép
csak nem elkészült a kis CB ?
majd hétfőtől.most a motoron dolgozok/tam.és nemsokára kerülök is egyet .ennyire hiányzom ?
Itt van a kárpitos elérhetősége.

Adorján Gábor
20/550-41-91

Valahol Csanakon van a műhelye.
mi van veled dh? esetleg melozol?
én is
basszki egy 20 méteres kígyóra keltem
ez nem motoros dolog de érdekes

http://www.youtube.com/watch?v...
fasza...persze, hogy előtte...igaz ez most fekete(használtan vettem), de rögzítés megszakértése után gondoltam kolbászzsírra lefúvatni...

én szentiváni vok...jársz erre fele vagy guruljak el vhova az idommal együtt?

elméletileg ilyen csavaros lemezekkel kell vhogy feltenni, de én inkább fizetek a jó munkáért mint itthon kínszenvedjek vele...

gondolom tudsz ilyen lemezes dolgokat eszkábálni, nem kell németektől lerendeljem...a posta drágább mint maga az egész csavarszettt, bassza...
Persze ,hogy tudok!Van itthon kötegelő ,sziloplaszt,tessa szallag! Majd valahogy megcsináljuk! Na viccen kívül ,látni kéne a mocit meg az idomot oszt meglátjuk ,de az idomot mindenképpen festés előtt kéne alakítani (ha kell).
most olyan tűrhetőnek néz ki .fokot nem tudok de ma én is kerülök egyet miután találok csavart meg izzót
Itt is fagyott...
-7 fokra keltem.
Korán keltem!
Tudom hogy volt.Rólunk írták. Én magyaráztam el kalevnak,hogy magyarázza el az újságírónak,hogy hogyan működik a mi családunk.
na megyek diplomaosztóra
ja nem az enyémre
utána meg motóóóóóóór
otthon hogy állunk időjárásilag?
Korán keltél, vagy most értél haza?
Amúgy az egyikben volt egy jó cikk a maffia működéséről. Nektek ajánlott olvasmány!
Te csak maraggyá,aztán olvasgasd a pályán az FHM-et!
ez jó öltetnek néz ki
én is valami hasonlóra gondoltam csak én nem blokkcsavarhoz rögzíteni hanem a vázhoz bilinccsel .ilyet simán vágsz.egyszerű lap az egész
nekem netrisken 3000el drágábbra jött ki a Busa.jó nem tudom pontosan a kW-okat meg a súlyt de köbre tippeltem