ééén.áááá.nem értek az ilyenekhez.még a sima hegesztéshez se.meg ezekhez spec cuccok kellenek pl a műanyaghoz meg a CO-hoz.csak figyelmesen járok a világban
hát ezt vele beszéld meg,nem tudom mennyire vállal vad dolgokat nekem sima idomjavítás volt,amit vártam tőle megcsinálta,túl nem teljesítette de olyan árért rendben volt.
Hali! Van Győrben az Urbantsok utcában egy műanyagokat javításával foglakozó szaki, és egyet találsz Kismegyeren a Sajó utcában is.Én már sajnos mindegyiknél javíttattam.
háááát.tudok itt Győrben műanyagost.h mennyire jó vagy sem erről nem tudok értekezni.amit kellett azt megcsinálta nekem.excatx másra esküszik.rexi vitte el a CB-m hátsó idomját amiről képet is dobtam ide fel.az akihez vitte ő mondjuk Kapuváron van de stex hozta-vitte nekem mer úgy is ment őseihez.a győrit meg tudom mondani hol van,ha a Kapuvári kell akkor ex emilcímét is meg tudom adni
miért enne többet?ez csak dob.jó valamilyen szinten van hatása a motorra mert ha pl full üres akkor nem folytja meg annyira.de úgy gondolom h az az 2-3 deci nem fog mellbevágni.ha az egész rendszert leömlőkkel mindennel cseréled akkor már nagyban módosul a dolog
és hol itt a probléma?ha máshogy vannak a másik idomon a felfogatások akkor levágni és felhegesztetni oda ahova neked kell.ehhez van jó műanyagos.a kipuffot meg én is akarok.nekem annyi h szerzek vmi olcsó szar dobot,heréltetem,megcsináltatom h db killer kivehető legyen belőle és hegesztetek hozzá közdarabot és 1 bilinccsel felmegy a csonkra.annyi h CO van kell hegeszteni
JÓ IDŐ LESZ!
Két hét múlva tudom vinni műszakira,utána egy egész
héten szabin leszek, csak motorozni fogok.
Már alig várom.