mi már a modern kor gyermekeiként születtünk,rugalmasak vagyunk ilyen kérdésekben hozzátok képest.itt a példa,tudunk hárman motorozni...
(ja nem mert a köcsögöm is ott volt,miatta volt baleset... )
újonc szertartás volt már?nekünk is megvolt a beavatás,történetesen az hogy dh-val és kawalánnyal kellett együtt mennünk a városban
az majd visszaveti az önbizalmát
Én is itt vagyok, de megint nincs mondanivalóm . . .
Illetve annyi, hogy ülésbőrözéssel kapcsolatban kérdezz meg egy autókárpitost. Aki öcsém kocsiját csinálta mondta, hogy vállal ilyet is. Ha kell cím, holnap megkérdezem.
Békés jószág ameddig nem tévedsz a territóriumára
Ja és ha mégis odakeveredtél ellenszerként hatalmas szemfogai és erős állkapcsa ellen a zöld színű motort kell szóbahozni és azonnal euforikus állapotba kerül elfelejtve korábbi konfliktusotokat
mindenhol tele vagyunk bénákkal és kész.a jelenlévők pedig mindig a kivételbe tartoznak
Rengeteg féleszűnek adnak jogosítványt a céllövöldében.
Motorosokat meg előszeretettel semmibe veszik.
hát,jó tudni
előzött valakit,vagy mi történt?
(ja nem mert a köcsögöm is ott volt,miatta volt baleset... )
Egyből?
A fene a pofátokat.................
És ha kiskorúak is nézik ezt az oldalt?
Nem tetszett az eleje?
vizsgákon nem nézik el de itt belefér
Így este felé összejövünk, de senkinek semmi mondani valója és ez így van rendjén.
Huhhh ezt de szépen mondtam, írtam
az majd visszaveti az önbizalmát
Én is itt vagyok, de megint nincs mondanivalóm . . .
Illetve annyi, hogy ülésbőrözéssel kapcsolatban kérdezz meg egy autókárpitost. Aki öcsém kocsiját csinálta mondta, hogy vállal ilyet is. Ha kell cím, holnap megkérdezem.
Ja és ha mégis odakeveredtél ellenszerként hatalmas szemfogai és erős állkapcsa ellen a zöld színű motort kell szóbahozni és azonnal euforikus állapotba kerül elfelejtve korábbi konfliktusotokat
Nem olyan veszélyes?
Lassú, nem üt nagyot?
Kék - Danubius
Zöld - Kawasaki
De ha egy piros zizit kapnék, akkor sem utasítanám vissza...
Bikerina szétfog csapkodni köztünk.