Hogy tudom megállapítani hogy miért érzem ferdének a kományom?A kormány maga nem lehet ferde mert zsír új gyári! de mégis érzem hogy valami nem stimmel!hogy tudom azt megállíptani hogy mi nem jó! Persze ha azt feltételezzük hogy a villa egyenes!mert annak annak kell lennie
máma bicikliztem 27km-t amikor jöttem haza akkor itt is esett a hó
fogjá egy csavarhuzót aztánn sötétbe indujjál el valamerre
mindíg egy kicsit álitol rajta addig amig jó nem lessz
én igy szoktam
szerintem ne vegyél mindenféle drága kacatot
nekem az nsr-re kellett volna felfogató a hasidomhoz aztánn kerestem ithon 1-es lemezt lemezollóval lecsaptam egy csikot aztánn kifurtam kicsit hajlogattam végul fefujtam feketére
azóta is fog mid a ződ föstík
csak azok állitják igy a lámpát akik nem mennek sötétbe
most kimész aztánn beröffented a féligmeddig összerskott motorodat aztánn mész vele az utcába aztánn addíg állitod amig jó nem lessz
a fényszórót hogy kell beállítani ?addig stimm h odatolom a fal elé és megnézem hova világít.de a kérdés h mit kell nézni mennyire legyen magasan meg egyáltalán hogy kell?
Szenvedjen vele a tököm. Majd holnap átviszem a nővéremnek aztán megcsináltatom vele. Annak csak örülök hogy nem kell,mert így legalább a sajátodat töröd össze!
tudom..tudom..safety is rakásszor elmondták..de tényleg nem csaptam oda...a rázkódástól nem törhetett a hélyszerketet....tényleg "csak" alig karcolódott...
tudod, oldalt estem a vállamra, könyökre...akkor karcolódgatott meg a plexi és az állrész...majd hátra fordultam és akkor már a fejem le se ért az aszfaltra...nem lehet baja +!
este jön az éjjszakai műszak! most megyek focimeccsre dolgozni...
pusssss
fogjá egy csavarhuzót aztánn sötétbe indujjál el valamerre
mindíg egy kicsit álitol rajta addig amig jó nem lessz
én igy szoktam
nekem az nsr-re kellett volna felfogató a hasidomhoz aztánn kerestem ithon 1-es lemezt lemezollóval lecsaptam egy csikot aztánn kifurtam kicsit hajlogattam végul fefujtam feketére
azóta is fog mid a ződ föstík
most kimész aztánn beröffented a féligmeddig összerskott motorodat aztánn mész vele az utcába aztánn addíg állitod amig jó nem lessz
tudod, oldalt estem a vállamra, könyökre...akkor karcolódgatott meg a plexi és az állrész...majd hátra fordultam és akkor már a fejem le se ért az aszfaltra...nem lehet baja +!