én egyszerűbben szoktam elintézni,ha ott vagyok megnézem mind2-t,sőt még néha a hein gericke-be is benézek.
ellenpélda az előzőre,hogy a fun shop-ba mentem és mondta a csávó hogy a giga store-ban még van olyan cucc amit kinéztem.aztán persze nem mentem át mert találtam más ugyanolyan jót.
Hali!
Én járok mindegyikbe, de a Giga Store Észak-Bécsben a Kagraner Platz-on nagyobb és több minden van, viszont ha vmi rohadtul le van árazva, akkor előbb kifogy a készlet!
Viszont a Dél-Bécsi Fun Shopban még lehet belőle...
Az Északi 129km, a Déli 127km...
Ha több mindent akarsz venni talán a választék miatt célszerűbb az Északi!
De van egy javaslatom:
Bármit keresel, ha akciós, akkor kérd raktárról, mert nem lesz kitéve!
Veszel egy katalógust éd megmutatod nekiok, mit szeretnél!80% hogy van raktáron!
Mielőtt a nagy 2010-es katalógust megnéznéd, nézd meg az "Aktuelle Angebote" vagy vmi ilyesmi nevű füzetkét, ahol az aktuális havi extrakedvezményes akciók vannak!
Nah széles utat!
Mocilaci
Azt szeretném kérdezni, hogy aki járt/jár Bécsbe a Louis-ba, az melyik üzletet ajánlja? A FunShop (a Shopping City Süd mellett) vagy a Giga Store bent a városban?
Kinéztem ezt-azt, csak nem szeretnék lyukra futni, hogy mégsincs. Vagy igen, de a másik üzletben.
de az m5-ös bmv is 500 lóerős és nem kerül ojan sokba mint az audi r8 és mind a két autó 10 hengeres
az mongyuk igaz hogy nem minden nap jön szembe egy r8-as nemugy mint a bmv
ellenpélda az előzőre,hogy a fun shop-ba mentem és mondta a csávó hogy a giga store-ban még van olyan cucc amit kinéztem.aztán persze nem mentem át mert találtam más ugyanolyan jót.
Én járok mindegyikbe, de a Giga Store Észak-Bécsben a Kagraner Platz-on nagyobb és több minden van, viszont ha vmi rohadtul le van árazva, akkor előbb kifogy a készlet!
Viszont a Dél-Bécsi Fun Shopban még lehet belőle...
Az Északi 129km, a Déli 127km...
Ha több mindent akarsz venni talán a választék miatt célszerűbb az Északi!
De van egy javaslatom:
Bármit keresel, ha akciós, akkor kérd raktárról, mert nem lesz kitéve!
Veszel egy katalógust éd megmutatod nekiok, mit szeretnél!80% hogy van raktáron!
Mielőtt a nagy 2010-es katalógust megnéznéd, nézd meg az "Aktuelle Angebote" vagy vmi ilyesmi nevű füzetkét, ahol az aktuális havi extrakedvezményes akciók vannak!
Nah széles utat!
Mocilaci
Kinéztem ezt-azt, csak nem szeretnék lyukra futni, hogy mégsincs. Vagy igen, de a másik üzletben.
KAWÁS ÁLMOKAT!
egyenlőre nem....majd...
még nem ültem rajta...majd csak fogok...
de attól még KAWA
Bálintkának baja van ?amiről ti is tudtok ?ilyen gyorsan csak nem terjednek a hírek a faluban
EZT hallgassátok figyelmesen, még a könnyeim is kicsordultak.
Amugy mit hallottam,gixxerre ültél?!
az mongyuk igaz hogy nem minden nap jön szembe egy r8-as nemugy mint a bmv