a többiek csak statiszták vagy áldozatok.az újonnan érkezetteket még nem tudtuk besorolni.még kategorizáljuk őket.
kötelező tagdíj havonta fizetendő a végrehajtóknak a 2 millió mellett amit közös kasszába kell tenni belépéskor.találkozón nem kötelező megjelenni de erősen ajánlott...ha csak nem szereti a pépes kaját.berúgás hetente nem kötelező csak jó ha néha van olyan nap
Üdv a Győri óvodásoknál! ha olvastad az uccso 300 at akkor tudhatod h én nagy örömmel köszöntelek (végre javult a kawa arány ) remélem nem fogsz leamortizálodni itt köztünk! szoval jó forumozást!amugy vasárnap megyek hozzátok a meccsre mert ott dolgozok! na
Helló Dh!
Légyszíves tájékoztasd az új tagot (300 oldalast), hogy milyen a szervezetünk felépítése. Vezetők, katonák, végrehajtók stb..
Kötelező tag díjakról .
Találkozókon történő megjelenésről.
És a heti kötelező berúgásról, stb....
Sziasztok!
Nemrég fedeztem fel a topikot, 2nap alatt átfutottam az utolsó 300 oldalon.
Én is győri vagyok, bár most Nagybajcson lakom, de remélem ettől még befogadtok Jelenleg egy Aprilia SRem van, most tervezem az A korl jogsit és nyáron vagy jövő szezonra egy Kawa ZZ-R 400at.
Üdv!
tárgyaló:gyorskezű
a többiek csak statiszták vagy áldozatok.az újonnan érkezetteket még nem tudtuk besorolni.még kategorizáljuk őket.
kötelező tagdíj havonta fizetendő a végrehajtóknak a 2 millió mellett amit közös kasszába kell tenni belépéskor.találkozón nem kötelező megjelenni de erősen ajánlott...ha csak nem szereti a pépes kaját.berúgás hetente nem kötelező csak jó ha néha van olyan nap
vezető:Jimmy525
tizedes:Bolla,excatx,gomez_,ged
eon82,balu_V2
végrehajtó:kalev,dhfear
kommandós:for
egon,csoki525,santso,cserjani,Mocilaci
védelmi vezető:Bogyooka76
beszerző:robogotuning.hu
kawaszak
Voltál motorozni, vagy ne idegesítselek?
Ki megy hozzátok?
Valmint Kalev tábornok véleményét is kikell kérni.
Légyszíves tájékoztasd az új tagot (300 oldalast), hogy milyen a szervezetünk felépítése. Vezetők, katonák, végrehajtók stb..
Kötelező tag díjakról .
Találkozókon történő megjelenésről.
És a heti kötelező berúgásról, stb....
tudod hogy mire válalkozol
na de most már megyek iskolába
Nemrég fedeztem fel a topikot, 2nap alatt átfutottam az utolsó 300 oldalon.
Én is győri vagyok, bár most Nagybajcson lakom, de remélem ettől még befogadtok Jelenleg egy Aprilia SRem van, most tervezem az A korl jogsit és nyáron vagy jövő szezonra egy Kawa ZZ-R 400at.
Üdv!
akkor most megint az utáljuk Marcsit verzionál vagy?