Fedémesről .nem tudom.rajta volt a ruhán már mikor vettem.amúgy 'Keleti' csak az 'i' nem látszik.a csávót se hívják Keletinek uh lövésem nincs .ennyire tetszik ?...vagy legyek őszinte és mondjam azt h csak miattad ?
tudom h te mondtad .de azt te is tudod h ezt így nem lehet megállapítani.az én Belo-mba pl az van írva h 42-es .de ha jól emléxem akkor a csávó hirdetésbe is 50esként rakta fel,vagy a saját méreteit írta már nem tudom.ez a ruha nem tudom mekkora mert ebbe nincs írva semmi .el kell menni felpróbálni oszt kész
Én mondtam kawarinának a 44-est... Spidiből...
Jól beszél dh... csak sokat .
2 gyártó méretei között hatalmas eltérések lehetnek (pl. volt olyan ügyfelünk, akinek a Dainese overálja 56-os, Spidiből az 54-es bőven jó volt neki... bár én inkább rápajszeroltam volna az 52-est, csakhát sokan nem hiszik el, hogy 1 bőrruha nem a kényelemről szól...).
Mindenesetre meglepődnék, ha bikerinának 50-es kéne . 48-tól felfelé általában már férfi méretek vannak... nekem patent az 50-es... Hangsúlyozom: SPIDI-ből .
ezt bóknak veszem
amúgy tetszik "keleti" felírat
én még mindig a michelin-es ruházatot ajánlanám neked
honnan jött ez a "kelet" felírat? csak úgy kiváncsiságból kérdezem
gs ügyben hol tartasz?
Ja, Fearom, ebben legalább majdnem úgy nézel ki, mint egy felnőtt...
Najah... ha azt sem tudjuk, mekkora a ruci, akkor nem árt próbálni .
Jól beszél dh... csak sokat .
2 gyártó méretei között hatalmas eltérések lehetnek (pl. volt olyan ügyfelünk, akinek a Dainese overálja 56-os, Spidiből az 54-es bőven jó volt neki... bár én inkább rápajszeroltam volna az 52-est, csakhát sokan nem hiszik el, hogy 1 bőrruha nem a kényelemről szól...).
Mindenesetre meglepődnék, ha bikerinának 50-es kéne . 48-tól felfelé általában már férfi méretek vannak... nekem patent az 50-es... Hangsúlyozom: SPIDI-ből .