Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, az nem krómozó, kór csövekből gyártanak különböző dolgokat, és az nem ugyan az, én úgy tudom, hogy krómoztatni csak Pesten tudsz, valahol a Lágymányosi híd környékén, de elég drága mulatság. Múltkor láttam Pesten egy full króm ETZ-t, gazdája mondta, hogy valahol arra van a cég, a nevére már nem emlékszem.
kiváncsi vagyok mit hoz ez a ............ 400kmről
Cobra 2000 KFT, ha Győrből mész Abda felé,az Ikrényi leágazónál jobbra,aztán kb 500 méter és ott vannak az út jobb oldalán.Asszem ők csinálnak.
nemsokára az enyém lesz
szép álmokat Győr és környékiek
most csak te vagy az éjjeli őr?
a fa motor asszem benne volt az ujságba is
Okés köszi, igen a Kutasi tanit meg a Györfi.
Msn ?
most láttam adatlapodonn hogy motorszerelőnek tanulsz. bercsényibe jársz a kutassi gábor tanít téged?
majd érdeklődök haveromnál mer az sokmindent tud hogy hol-mit csinálnak
Nem tudják...te nem tudod hogy hol lehet Györön belül?
Jó lenne mert a Danuvia dolgait elkellene vinnem kromoztatni..
én úgy tudom hogy a dugó csörög amíg kinem tágul megfelelő méretre az meg azért van mert egyszer kétszer túlhevült a motor és a normálnál kissebre hült vissza és ezt persze nem én találtam ki hanem szerelő montdta
valahol győrbe van krómozó vagyis régen volt de nem tudom hogy hol
a multkor a galériádhoz akik irtak azok se tuggyák hogy hol van?
Szevassztok!

Nem tudtok Kromozot a környéken?
Na jó,nem neked meg bogyónak,hanem a papírkutyáknak!
Hova tűntél kis köcsög?Holnap le kell vezetned szaros 400 km-t oszt el is mentél alukálni?
ennyi...én mondtam...
Hideg csörgés! : gyűrű ,szelephézag, vezérmű lánc, láncfeszítő,főtengely nyugvó csapágy ,ez a motorblokk most jön a váltó: kinyomó csapágy(ha van) kuplung lamella felső sor csapágy, szinkron csapágy, léptető villa és tengelye soroljam még?Ha olajcsere után is csinálja akkor valamelyik biztos szar.Szerintem ne vedd meg.
Ki az a ˝nektek˝?
Én tegnap is csapattam egyet.
sztem ne hagyd ki jó buli!
Hajrááá
Nem tudom,még nem próbáltam. De szerintem nem is fogom kipróbálni! Bár ki tudja.
Szem meg tökjó másnap vissza olvasni és röhögni
Nem ciki,csak egy kicsit kellemetlen. Legalábbis szerintem.