400 km-t írt.ami igazából 500 volt.de nem fogom leírni h mennyiért vettem.ha érdekel akkor majd 1x tényleg eljössz velünk motorozni azt akkor megkérdezed
most már nem kell nyalni .dobozt még tudunk adni .még kéregess kicsit.kevés lóvét hoztál .
attól függ melyikre gondolsz ...remélem nem láttál meztelenül
Jaja Csokis, jó volt a motorozás, azért a templomnál kicsit befostam mikor megcsúszott az eleje (kanyarban vízátfolyás:P), meg a sáros átfolyáson is csúszkált picit(még jó, hogy az egyenesben volt), meg kapartattam egy picit mire be tudtam járni az udvarra, csúszkált össze vissza, még jó hogy van némi határjárós tapasztalatom:)
Nem,mert gyerek zsúrra kellett vinnem a kölköket.Majdnem szétbaszott az ideg. Pedig milyen szép idő volt! De mondjuk dagonyáztam,mert a kocsival elsüllyedtem a srácnál a ház előtt. Leért a sárvédő sarka,úgy elsüllyedt! Úgy kellett kiásni,meg deszkát tenni a kerekek alá. Tologatták vagy fél órát!
gazdálkodok abból ami itthon van.így is elég laposan mínuszolom magam .megkérdezte h vállban jó lesz-e meg h nekem jó-e.amúgy a protektorok a helyükön vannak.ez már nem hiszem h nyúlna.annyit pláne nem
Diablóról sok jót hallottam, igazából csak az árával van gondom. Nem mintha gumin akarnék spórolni, de akcióban pont a diabló feléért van most pilot power. BT016 volt fönt, de nekem nagyon gyorsan elfogyott...
Kinek mennyit ér meg az infó?
de én már máma is voltam te meg nem jötté mámase
igaz hogy nem is szoltam de azér jöhetté vóna
de még mindíg nemtudom hogy mennyi volt
gondolkodtam rajta,de még 1 kicsit húzom az agyát
Mond már meg neki,mert ne fog éjjel aludni!
attól függ melyikre gondolsz ...remélem nem láttál meztelenül
Nem is értem miért égeted magad rajta?
Diablóról sok jót hallottam, igazából csak az árával van gondom. Nem mintha gumin akarnék spórolni, de akcióban pont a diabló feléért van most pilot power. BT016 volt fönt, de nekem nagyon gyorsan elfogyott...