Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden csoda 3 napig tart ...+1 a ráadás
ugye hogy van azér jó ötletem?
kawamentes nap
nana .nekem igenis hiányzott ...ja még nincs itt?akkor nem kell nyalni ?csoki te tényleg fejlődsz
nem úgy néztem ki ?néztek már 15nek
Elég idős vagy te már egyáltalán a sörözéshez . . . ?
ugy elment ez a 4 nap kawázás nélkül hogy csak na
szerintem kérjük meg az illetékest hogy még legyen több ijen kawamentes hét
nekem is eszembejutott hogy megkérdezzem de aztánn elfelejtettem
ja.vazze.tegnap akartam írni.szombaton délelőtt megyek be Győrbe,mert üzletelgetnem kell.arra gondoltam h akkor bemennék érük.ha írsz egy elérhetőséget az emilemre akkor megyek oda 10 körül kb
szia, ma délután vinném a cuccokat, hova vigyem?
neki nem sürgős a dolog.meg fogja várni míg felmegy az áruk és jobban fogják keresni és akkor fogja eladni.
megkérdeztem a csávót 275.000 Ft-ért adja az rs-t
meg se hívtál egy sörre ?
Jó estét!

Itt van az éjjeles műszak! Bocsi, kicsit megkéstem, mert fontos kocsmáznivalóm volt!
nincs olyan h mi.szamár.ez az én mocsaram.már megint mi rosszat mondhattam ?picsába ma mindenki besérül ?akkor én kérek elnézést.megyek meghalni
mikor?hol?itt?mi? ne basszá föl agyilag..
akkor holnap nem lesz itt senki
na mi van sehol sincs az éjjeli műszak...de szar mán.....na tipli mer holnap fontos jelenésem van...a tescoba . amugy begyüjtöttem még jópár kawás képet hnap megkapjátok... puszancs...
cccccccccsssssssssssőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőő
ná mi ván ?álszotolotok?
Amikor katona voltam,nálunk a denim fanta ment nagyon. Mondjuk nekem nem jött be,de volt aki a saját hányásába fetrengett tőle. A másik extra az volt,mikor a 200 személyes tea filtert lefőzték 1 liter vízbe. Rendesen kómába voltak tőle az emberek!
ha kell .még sose próbáltad ?egyik ismerősöm tényleg kipróbálta .lezuhan valami szakadékba meg egy ideig nem volt magánál de még él
re..előmelegíted a sejhaját?

jó az a kombó?
nem volt erős.lenyomtam 1 kézzel .lehet én is kezdek elcsokisodni .ez fertőző
Hányszor megmondtam már hogy ne igyál erős gyógyszerre!
picsába le kéne állni a cataflam+vodka kombóval