igen mert most hédvégin meg elmegyek az én szerelmemér.annyira nem jó mint a 600RR de majd eldicsekszek vele ha meglesz
heggeszteni kell rá kormányütközőt.rendelni első telót és első lámpát.holnap ex elviszi megcsináltatni a hátsó idomot.utána már csak össze kell rakni,olajcsere,új indexek,új kormánymarkolat,benzinszűrő és kész
a gedeonnak te lüke .ezt vette a nyomija .én meg mint tanu másodszor kellett elmennem vele.én még mindig a szarommal vagyok elfoglalva ...még elsőteló,index,lámpa,heggesztés,hátsóidom
Mostmár csak nem kapok el semmit. Három hétig kínlódtam,taknyom nyálam egybefolyt. De mostmár kilábaltam belőle.
Nem tudom,mintha valahol a fórumon azt olvastam volna,hogy valami motorér mész gedeonnal.
én senki vagyok ?(lassan mondjuk tényleg ).pont én ne lennék óvatos ?mindig az út és a látási viszonyoknak megfelelően vezetek.csak az utak nincsenek a vezetési stílusomnak megfelelő állapotban
Na mi van? Sehol senki?
Ami az utakat illeti: általában száraz, de még nagyon hideg, és az olvadó hó miatt a városban sok helyen volt vízátfolyás. Persze a szakadó eső miatt már mindegy.
De azért csak óvatosan!
Na mindegy, jó éjt motorostársaim
(Ja egész héten az Ezredes úrral mentem melózni!)
Akkor még van mit csinálni rajta!
Nézzétek végig!
Ezért mondom, amit mondok.....
csák 1 pillanatra kukucs, aztán megyek is ...
Ezt lessétek meg:ezt
heggeszteni kell rá kormányütközőt.rendelni első telót és első lámpát.holnap ex elviszi megcsináltatni a hátsó idomot.utána már csak össze kell rakni,olajcsere,új indexek,új kormánymarkolat,benzinszűrő és kész
Mert amúgy mi van a mocskoddal? Hogy állsz vele?
Nem tudom,mintha valahol a fórumon azt olvastam volna,hogy valami motorér mész gedeonnal.
miért?tervbe volt h veszek ?mit kezdjek 3al ?egyre tudok csak ráülni
Vettél motorotot dh?
Ami az utakat illeti: általában száraz, de még nagyon hideg, és az olvadó hó miatt a városban sok helyen volt vízátfolyás. Persze a szakadó eső miatt már mindegy.
De azért csak óvatosan!
Valami mást. Segítek egy kicsit. Kell hozzá egy motor is . . .