Vizsgaállomás a KPM-nél van a Tatai úton,vagy az ÉPFU területén (ha bemész a sorompón jobb kéz felől az első lapostetős épület,zöld kapukkal) szoktak még vizsgáztatni. Nemtudom hogy az ÉPFU-s működik-e még,de az nagyon jó hely volt. Ott nem sokat szarakodtak.
műszakiról majd a többiek.Bogyooka tud valakit ajánlani,de a többiek is biztos mondanak.
olajszűrőről.vagy megrendeled a Misi-től (robogotuning.hu - ezen a néven van itt fent és ez a weboldal címe is),nekem ő hozta a CB-hez.vagy megrendeled nagyvasról.vagy bemész a Reál motorba itt Győrben.Honda szaküzlet uh biztos van nekik,de elvileg a City Bike-ban is van.a Reálos árról nem tudok,de Misi,City Bike és nagyvas árai kb ugyanannyi
Nem rég költöztem Győrbe,és kellene egy kis segítség.
Lejárt a műszakim a télen,és itt az ideje le vizsgáztatni.
Hol van vizsgaállomás?+Olajszűrő is kellene.
hol veszitek az ilyesmiket?
tudom ám hogy honnan vetted a ruhádat meg azt is hogy mennyiér
már nem kell elmennem veled motorozni csak azér hogy megkérdezzem
na jó majd azér egyszer elmegyek veled de csak azér hogy legyen valaki aki kihivja a mentőt ha megin elperecelsz
máma nemvolt semmi malőröd fék nélkül?
jól van közbe befagyott a net .szóval már átment.a másik meg Szentiván után a vasútnál kb 1 fekete Aprilia kanárisárga fejidommal,rajta egy hülyegyerek Hondás ruhában .felismerted?még intett is.én csak 1 lámpát láttam meg h fekete
Kit akarsz te kiiktatni? Majdnem magadat iktattad ki te szerencsétlen!
(hivatalos kpm hely)
olajszűrőről.vagy megrendeled a Misi-től (robogotuning.hu - ezen a néven van itt fent és ez a weboldal címe is),nekem ő hozta a CB-hez.vagy megrendeled nagyvasról.vagy bemész a Reál motorba itt Győrben.Honda szaküzlet uh biztos van nekik,de elvileg a City Bike-ban is van.a Reálos árról nem tudok,de Misi,City Bike és nagyvas árai kb ugyanannyi
remélem tudtam segíteni
amúgy üdv ...egyszer jöhetnél gurulni
Nem rég költöztem Győrbe,és kellene egy kis segítség.
Lejárt a műszakim a télen,és itt az ideje le vizsgáztatni.
Hol van vizsgaállomás?+Olajszűrő is kellene.
hol veszitek az ilyesmiket?
már nem kell elmennem veled motorozni csak azér hogy megkérdezzem
na jó majd azér egyszer elmegyek veled de csak azér hogy legyen valaki aki kihivja a mentőt ha megin elperecelsz
máma nemvolt semmi malőröd fék nélkül?
Jó éjt mindenki
Kék a fénye a lámpámnak
Haaahaha..
88-as kéne...
Ja, sziasztok