Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen,jobban 4. töl szokta elkezdeni huzni neki...
Vagy lehet kevés benn a ló!
Viccet félretéve sztem jo ez a gumi,ráadásul ez is 2 komponensü!
Akkor nagyon finoman kezeled a gázkart .
Bőrruha alá, ha felkapsz egy jó minőségű windstopperes termo gatyát + felsőt, akkor nem fogsz megfagyni...
De tényleg kíváncsiságból... az eladó nem mondta, hogy nagy lesz ez, ha még nyúlik is 1 kicsit?
Hi santso!Az enyémen pirelli diablo corsa III van,szerintem nagyon jol tapad,és nem is kopik olyan gyorsan! Most 6600km van benne és még olyan 50-60 %-os!Az biztos hogy a következő is ilyen lesz!
Amúgy, ha csak túrázni használod, és nem zavar, hogy lassabban melegszik be, akkor a BT020 jó vétel lehet! Alapból 6-7000 km-enként cserés a gumim, ebbe eddig 5000km ment, és még bőven 50%-os... csakhát b*szik tapadni .
lehet h nem szokás,de én eddig is "aláöltöztem" (nem tudom mért írod zárójelbe ) és ezentúl is aláöltözök.mert 10 fokban nem akarok ráfagyni a motorra.a Belo-nak is aláöltöztem (1 pólót,1 melegítőgatyát és 1 termopulcsit kellett még levágni rólam).annyival nem nagyobb a ruha.lehet h képekről ez jön le h mint tehénen a gatya
Pilot Power 2CT-vel vettem, aztán kapott egy Pilot Sport-ot, most egy keményebb Bridgestone Battlax BT020 van rajta.
A 2CT-s guma kicseszett jó volt, most vagy ahhoz térek vissza, vagy BT-016-ot kap rá , de annyi biztos, hogy 2 komponensű lesz !
Ááá... nincs összefoglaló, nincs tapasztalat megosztás...
Hát te tudod...
A motoros ruházat vásárlása kicsit összetettebb, mint 1 Adidas melegítőt venni... Még ha erre sok helyen nem is hívják fel az ember figyelmét .
Bőrruhának nem szokás "aláöltözni"...
A saját érdekedben ebben próbálj meg nem elesni, amíg "bele nem hízol", mer' nem fog megvédeni.

Csak egy kérdés: akitől vetted, az azt mondta, hogy ez "jó méret" ?
Vagy tisztában voltál vele, hogy rossz méretet veszel?
Nagyon el voltál tűnve...
Összefoglalót nem írok, viszont szeretném tudni, hogy milyen gumid van? Éppen csere előtt állok, és érdekelne, hogy miket használtál, és milyen tapasztalataid vannak.
Köszi!
még hízhatok bele...terveben is van .meg alá tudok öltözni.amúgy vállban tökéletes, a gatyája nagyobb mint a Belo-mé volt meg hosszabb is picit.de jó lesz az
'estét !
Összefoglalna vki?
Nem nagy neked az a ruha?
Szép jó estét Mindenkinek!

Azt hiszem, visszavonhatatlanul itt van a tavasz!
Rengeteg motoros volt az utakon.
Én is akartam menni egyet, de ebédnél véletlenül berúgtam . . .
Hát szép ruha,de semmivel nem nézel ki jobban benne. Ugyanolyan pacal arcod van!
ez volt 400ezer?
annyért már motort is adnak
csak h legyen mit felvenni az RRhez ...az én kicsikém

"...remélem érted már.tudom egyetlen percért sem kár, amit él az ember.hiszen minden 'miért'-nek van 'mert'-je"
Na ez egy barátságos verseny!
Emberek mi van Dh val? Bele veszett a vásárlásba?
én is elgondolkoztam délbe aztánn lerántottam a ponyvát a motorrol
30 km-t mentünk haverral
találkoztunk még 4 motorossal
az utak nálunk is vizesek meg sárossak de valahol ugy mentem mintha 30fok lenne valahol akkora sár volt hogy majdnem meg kellett álni hogy átmennyünk rajta
segitek ....
Ma tök jó idő volt,elgondolkodtam rajt,hogy kerülnöm kéne egyet!Csak akkora a sár az udvaron,nem akartam összekoszolni!
De 3 hét mulva,ha még lesz sár,és legalább ilyen idő lesz,lefóliázom az udvart!
Egy jo buli,az nem rossz!Csak a másnapokkal van baj!
én nem motorozok hanem regenerálodok...
csunya este volt ismét!

dh a bukom kell! légyszi hozd be ha tudod valamelyik délelött!köszi
Na mi a helyzet?
Mindenki motorozik,vagy mindenki 'bózba van?
Bogyóka!
Hívj fel!
06-30-3181860