nem akartunk menni de mikor kikísértük az ügyeletes kalauz mondta hogy szálljunk csak mi is fel,aztán most itt vagyunk,auschwitban
de mindegy mert jól tartanak itt minket
+ az a személyes véleményem, hogyha vki megteheti, hogy megvesz egy mostani korszerű motort, az ne a féken, vagy az olajcserén spóroljon ! Ugyanez igaz a ruházatra. Nap mint nap találkozok olyan emberrel, aki egy alapkategóriás sisakot akar venni GSX-R 600-ra... Lehetőleg olyan 10.000,-Ft körül... És sokaknak kikerekedik a szeme, amikor elmondom, hogy miért nem ajánlom a tízezres sisakot neki... (pedig tartjuk és eladhatnám neki)... Érdekes módon nem ehhez vannak szokva az emberek... abszolút nincsenek tisztában azzal, hogy pl. miért is kell lecserélni a sisakot esés után? Volt aki csak siltet szeretett volna rendelni a krossz sisakra... aztán kiderült, hogy a fia telibe kapta az útpadkát fejjel... "DE MÉG JÓ A SISAK" ...
Összegezve: ne a motoron spóroljunk, lehet hosszútávon sokkal többe fog kerülni a silány minőségű olaj....
Misi (itt robogotuning néven fut) mondta múltkor: előbb venne motort 1 versenyzőtől, mint egy "hobbi szinten" motorozótól... mivel a versenyző tuti, hogy cseréli a dugót az előírt üzemóránként és nem úgy áll hozzá, hogy : "jólesz ez még egy darabig"...
Nem a szakiparban nem bízom... csak 10000-ből még az anyagköltség sem jön ki, ha tényleg olyan ötvözetet használnak hozzá, ami teszi a feladatát és úgy adja le a hőt, ahogy kell neki...
Az életem meg drágább bármely féktárcsánál...
gyurikám ne itélkezz,hogy ne itéltess. a puding próbájja az evés,nekem is vannak előitéleteim ,de ha sulyos pénzekről van szó akkor hajlandó vagyok a kompromisszimumra,vagy enyire nem bizol a magyar szakiparban?
de mindegy mert jól tartanak itt minket
majd ha egyszer ráérek meg ha találok normális programot majd megcsinálom
a zannyának a zannyát
Ja és veszek is tavasszal
Egon.
Ment a mail.
De mááá tényleg lépek, csá
Mi a faszt csináljak?
Nekem megnyitja....
Összegezve: ne a motoron spóroljunk, lehet hosszútávon sokkal többe fog kerülni a silány minőségű olaj....
Misi (itt robogotuning néven fut) mondta múltkor: előbb venne motort 1 versenyzőtől, mint egy "hobbi szinten" motorozótól... mivel a versenyző tuti, hogy cseréli a dugót az előírt üzemóránként és nem úgy áll hozzá, hogy : "jólesz ez még egy darabig"...
Ha e.mail címet küldesz, elküldöm Neked is.
Az életem meg drágább bármely féktárcsánál...