Most már nem kell szépítened a dolgokat,elfelejtetted és kész. Ha lesz nyáron sütéses sörözés,majd elengedem a kutyákat meg beélesítem az akanzárat amikor jönnél.
egy Amika .feltűnt h egy ideje nem idegesítjük a Debrecenieket ?bocs de engem kiutáltak onnan mer gyökér vagyok .ez nem jó neked ?de eskü h keresek egyet
Na hejj ex márkatárs.
Keresgéltem pár napja a motoros cuccaim közt és találtam két üzemanyagszűrőt 1000F-hez. Echte gyári,még anno a lakamotótól rendeltem kib@szott sok pénzért.
Ha kell keress és elbizniszeljük.
Akkor tudod majd, hogy kell,mikor elkezd a gép elgyengülni és szép sorjában kiállnak a hengerek kb 25 km alatt. Majd egy pirosnál leáll és el sem indul. Na ez történt az én paripámmal ismerkedésünk 2. évében.
Te ennek majd ugyan az a színe ami úgy is kéne nem?Vagy csak a szar telód miat? Egyébként a szelepeket látod nem a dugót! Az régen rossz lenne ha egyből a dugót látnád!
és nekem....
simson nincs ?!?
van a bikerinának
van a kalevnak
van nekem
van a santsonak
van a Bollának
van a csokinak
csak becsuktam a garázsajtót h ne lőjenek le a szomszédok .vagy hangosabb lett v csak régen hallottam már
Keresgéltem pár napja a motoros cuccaim közt és találtam két üzemanyagszűrőt 1000F-hez. Echte gyári,még anno a lakamotótól rendeltem kib@szott sok pénzért.
Ha kell keress és elbizniszeljük.
Akkor tudod majd, hogy kell,mikor elkezd a gép elgyengülni és szép sorjában kiállnak a hengerek kb 25 km alatt. Majd egy pirosnál leáll és el sem indul. Na ez történt az én paripámmal ismerkedésünk 2. évében.