A cigók nagy pofáját ennek a neoliberális zsidrákimádó bandának köszönhetjük....
Régen odabszott nekik a rendőr, most meg elfordulnak, ha bűnözik a cigány....
Vagyis nem cigány, hanem "norvég diplomata"
Ha ők ölnek, elhallgatják, ha kap egy rühedék 1 pofont, azonnal rasszizmust kiabálnak, a tetvek, meg a hazaáruló neoliberális kommunista politikai "elit"....
Akkor a tököm tudja mi a baja már megint. Nekem akad össze vissza. De az a vicc,hogy nem mindig.Az előbb szarakodott,most meg megy rendesen! Akkor is köcsög egy cég ez.
beépített emberként voltam,mostanra vége a küldetésemnek az SS hazaküldött mert jól végeztem dolgomat.infot kellett szereznem az ott dolgozóktól(bikerina) hátha valamit szervezkednek
mégegy puccskísérlet nem fér bele,ezt beláthatod
itthon az új tank és fent a gépen .még beugrok gedeonhoz az aksiért és holnap lehet beröffen 1 kicsit...kipufdob nélkül .csakhogy olyan hangja legyen mint gedeon herélt dobjának .a csávó akié volt azt mondta h annyira ki van herélve h belenézel és látod a dugattyúkat
megkeresem,gixxi 600 nyert ha jól rémlik,pár éves cikk vagy kép volt.
főleg a supermotyó miatt nem könnyű elhinni az igaz,de lehet hogy sport és utcai kategória volt csak passz
Ezt azért nehezen tudom elképzelni ...
Milyen motorokkal hasonlították össze? A GS azért elég alacsony kis moci, csak nem lehet jobban borítani mint 1 gixxert/R6-ot/CBR-t ... ?
De sztem ha vki full lapon van, akár 1 szupermotyót is méjebbre lehet fektetni...
hát meg nekem nem helyettesíti 500 ló a kanyarodási élményt.
csúcsmotorként a gs 500ra gondoltam.
a motorok versenyében a 2. legjobban dönthető volt a szériagyártásúak között.ez halál komoly,ha megtalálnám azt a táblázatot bemásolom,valami 60 körüli dőlésszögről volt szó
Régen odabszott nekik a rendőr, most meg elfordulnak, ha bűnözik a cigány....
Vagyis nem cigány, hanem "norvég diplomata"
Ha ők ölnek, elhallgatják, ha kap egy rühedék 1 pofont, azonnal rasszizmust kiabálnak, a tetvek, meg a hazaáruló neoliberális kommunista politikai "elit"....