megkaptam csoki haveromtol azt a vidit amit én csináltam hát igen nagyon jo!kb 6szor néztem meg egymás után!kicsit belelkesültem ......megint....
GOOOOOOOO KAWA!
Ja meg válaszolok a kérdésedre is. Valóban volt olyan amikor drótot meg karót raktak ki,de ez csak egyszer volt. Üldözésről még nem hallottam,bár nekem tetszene egy kis kergetőzés!
Nem tudom hogy lebaszták-e a zolit,bár nem nagyon hinném.Mondjuk azért arra odafigyelhetne,hogy ha adnak neki kölcsön egy motort,akkor arra megpróbál a lehetőségekhez mérten egy kicsit vigyázni.
Itt lakok a Likócsi enduro körtől,5 percre. Kitolom a motoromat,megyek 3 percet,és gyakorlatilag a verseny nyomvonalán megyek.Tudtunk már itt is találni olyan helyet,ahol 1 órát kínlódtunk. Hallottam már erről a Gyirmóti helyről.De ha kevés az idő akkor az enduro körön megyek,ha lehet menni egész nap,akkor meg a Bakonyba.
akkor elvileg márc.15-e ünnep tehát akkor nem dolgozom tehát akkor megyek veled motorozni ugyhogy ird is be a naptáradba és az nem választhato hanem kötelező progi
Mint mondtam,hivatalosan márc 14. már lesz forgalmim. Addig meg a garázsba nézegetem a sportszeletet.Igaz tegnap be is inditottam,rohadt jol szól az a BODIS dob!
én tudom!az jo amugy meg nekem van monsteres sapim csak nem kawa monsteres... amugy meg az energia ital is féláras mert kell egy olyan doboz!hol rendeleted vagy vetted?itt a kawába lehet venni?
megkaptam csoki haveromtol azt a vidit amit én csináltam hát igen nagyon jo!kb 6szor néztem meg egymás után!kicsit belelkesültem ......megint....
GOOOOOOOO KAWA!