én tudok egyet, oktatóm motorjait szervizeli, szervizelte. elmondása szerint jól és olcsón dolgozik, ami a motorom/mivel oktatómtól vettem/ és az oktatóm más motorjai állapota alapján igaz, már a jól része biztosan, de sztem nem dolgozhat drágán, mer baszottsok motor van nála, az enyémet olyan este 8 fele hoztam el, akkor még javában dolgozott más gépeken.
Pali a neve:)
pontosan nem tom hol lakik/a háza pincéjében mókol/. vlhol a venyige utca környékén, de igény esetén megadom a számát:)
na tökös gratulálok,végre kiráztad a szalmazsákot.a képek alapján korrektnek tűnik a vas mostmár csak combosodnod kell és beújitani valami 1000hetis benzintyúkot akarom mondani csirkét.
Épp most lestem, drakula, nagyon szép a motor. Én holnap megyek "cserókba" faterom szülinapja lesz, biztos nem rúgunk be. Remélem egyszer "összefutunk" majd jövőre szezonban azt akkor megcsodálom a motorod. ;-)
Vááá! Csak úgy izzik a fórum! Hát persze! Úgy-hogy ha vissza akarsz jönni belépőt kell hozzál! Mondjuk egy mexikói ital formájában. Ha pedig csak látogatóba jössz ide kell ugorjál.
Pali a neve:)
pontosan nem tom hol lakik/a háza pincéjében mókol/. vlhol a venyige utca környékén, de igény esetén megadom a számát:)
Ha érdekel írj:)
te is cseréld vfr-re az f4-et, kényelmesebb meg erősebb
Szép gép!
Gratula hozzá
győrbe szoktam mászkálni motorral meg a bakonyba, cseszneken is megtalálsz
raktam föl képeket az új motoromról
http://aprod.hu/hirdetes/elado...:
szerintem addígra nagy hó lessz