Lenne kedve valakinek csatlakozni egy péntek-szombati túrához? Győr-Csopak-Siófok meg vissza. 1 tartalmas, bulizós éjszaka ott, másnap pedig vissza. Akit érdekel reagáljon!
Sziasztok!
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
Most ráírtam a citybike-ra és a reál motorra, de hátha van valami műhely, ahol tudnak segíteni. Ha nem akar összejönni, akkor leírnád Veszprémen belül merre? Előre is köszi.
nem idegen
eddíg én is dolgoztam minden szombaton
de most egyenlőre nem
úgyhogy megyek mindenhova mert eddíg nemtudttam
szombaton szerecsenybe lessz találkozó, gyertek oda
bulizós éjszaka az nekem mostanába elég sok volt motorostalálkozón
van már jogosítványod az intrúderre?
Lenne kedve valakinek csatlakozni egy péntek-szombati túrához? Győr-Csopak-Siófok meg vissza. 1 tartalmas, bulizós éjszaka ott, másnap pedig vissza. Akit érdekel reagáljon!
Mi ott leszünk :) Szerecsenyi motoros banzájon
Augusztus 11-én,azaz most szombaton lesz öcsém esküvője,itt ZIRCen.Faterral arra gondoltunk,mivel öcsém,fater és én is motorozgatunk,hogy az esküvő napján összehívunk egy kisebb-nagyobb motoros társaságot,akik sorfalat állnának nekünk,miközben sétálunk a városba.Délután fél4körül lenne a gyülekező!Aki környékbeli,nem lehet neki gond,aki messzebb lakik,motorozhatna egy kicsit!
Ha valaki vevő az ötletre,legyen szíves @mail-ben jelezzen:
sorroli kukac vipmail.hu !
Ha valaki szólna haveroknak,bárki jöhet!Motortípustól függetlenül!
Előre is köszönöm!
Motoros üdv: Roli
nehogy egyedül legyek
eddíg én is dolgoztam minden szombaton
de most egyenlőre nem
úgyhogy megyek mindenhova mert eddíg nemtudttam
szombaton szerecsenybe lessz találkozó, gyertek oda