Tisztelt Győr és környéki motorosok! Augusztus 17.-én pénteken 17:30 kor lesz az esküvőm az Zichy-palotában.A szertartás után átmegyünk a Bolero étteremhez.Erre az útra szeretnélek benneteket meghívni ,hogy felvezessetek bennünket.Mindenkit szívesen látunk kicsi és nagy motorost is.Az étterem előtt egy kis frissítővel kedveskedünk a kíséretünknek.Olcsó benzint és széles utat mindenkinek!
Lassan 1 éve tart a motorvásárlás...ez emlékeztet a munkatársamra aki 2 éve vesz autót,nála az a baj hogy horror áron akar eladni egy 15 éves autót,s kibaszott olcsón akar venni.....
Nesze neked gazdaságos dízel motor! "A tied menyit eszik 100-on?" -Nem sokat kb. 50 liter - ! Na csoki az tény ebben van nyomaték és el is férsz benne,rajta.Jaj de szépen sípoltak azok a turbók szabályzásig elküldeni a dízelt?!
fölösleges ezt a témát tovább boncolgatni.akinek a 25-ös kétütemű után (ami mindig takarékos üzemmódban ment) nem elég akár csak egy 500as nyomatéka is, az akkor inkább vegyen ilyen dízel szörnyet
gsx-r 1100
ismerős mondtta hogy nagyon jó állapotba van nézzem meg
megnéztem mert eddíg még nem láttam ijent közelről, amúgy tényleg elég jól nézett ki, ezek amúgyis nagyon tartós motorok
de nekem igen sportos, alacsony a kormány meg nem kell 150le, sok lenne az adó
azért a nyomaték az jól jönne mindíg
Amúgy meg szép jó napot Mindenkinek!
kik mennek még?
motoros esküvő lessz vagy mi csak csináljunk egy rövid felvonulást?
Én is megválok a gépemtől, cbr 600 Fs..
Még egy Garda tó túra és megy a piacra.. :)
ismerős mondtta hogy nagyon jó állapotba van nézzem meg
megnéztem mert eddíg még nem láttam ijent közelről, amúgy tényleg elég jól nézett ki, ezek amúgyis nagyon tartós motorok
de nekem igen sportos, alacsony a kormány meg nem kell 150le, sok lenne az adó
azért a nyomaték az jól jönne mindíg