igazábol nekem a kezem fázik a leg jobban
aztán kezd a nyakam meg a lábam
ha még jobban fázok akkor már szerintem nem is lehet normálisan motorozni
majd termo aláöltözőt lehet hogy veszek ha lessz kiárusítás a decathlonba
a fán nem lehet motorozni de a motoron lehet fázni
mikor veszel motort?
ez marhán nem drága, még aksi is van hozzá, a hasonló árkategóriájú társaikhoz akkumulátor sincs, egy normális polár pulóver meg 10,000 ft, ebbe a cuccba úgy izzadok hogy be sincs kapcsolva, tehát hogy sok érte az biztos hogy nem, a fűthető üléssel az a baj hogy sokat fogyaszt, meg a motorhoz vagy láncolva , mind1 nem tukmálni akarom csak mondom
ijen drágán nem kell
majd veszek inkább fűthető üléspárnát 5000-ért a lidlibe vagy tescoba aztán berakom a kabátom alá
markolat fűtést vettem de még nem szereltem föl
meg nyeregtáskát
jó állapotban lévő cross csizma eladó
képeknek megfelelő állapotban van , csatok épek , 43 van beleírva de inkább 42-41 lábra való, képet küldök ha kell , írj vagy hív bátran minden kérdésre szívesen válaszolok
Talán a kawa 9-es ninja az ami a sportgépek közt "kényelmes". Messze nem olyan spártai mint a többi, viszont feszes és bitang erős. Van róla pár teszt amikben dicsérték, sőt az utasnak is lényegesen nagyobb és kényelmesebb ülése van.
Azért én megemliteném a BMW R1100S-t, mint túra-sport motor. Továbbá a BMW-k közül a GS sorozatot, ami túra. 220kg körüli önsúly, de egy túrakormány(r1100s-nél pl.) nagyon nagyon sokat számit a kezelhetőségben. Fateromnak van egy R1100S, annyi módositással hogy túrakormány és egy nagyobb plexi van rajta. Sportkormánnyal állitom 100kg-val nehezebbnek éreztem a mocit, de túrakormánnyal nagyon-nagyon kezesbárány .
mennyire legyen sportos?
ha erős és kényelmes kell akkor honda vfr vagy egy hajabusa lenne jó válaztás, ezek elég nehéz motorok és egyátalán nem kemény a futómű
Sport gépeken felejtsd el a kényelmet főleg 183cm-el .Turákból is van sportos.A motor típusát neked kell eldönteni ,mi az ízlésed.A V motorok nyomatékosak nem feltétlenül kell forgatni őket az alsó tartományban is dolgoznak na és persze a sor 2-3-4 hang szempontjából szerintem a sor 4 a legszebb . Persze a legfőbb határt a pénztárcád határozza meg.Ha esetleg kicsit szűkítenéd a kört több ötletet lehetne adni.
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, motorvásárlásban?
Eddig gsx-r 600 k2 volt idén szeretnék váltani. Fontos, hogy jó legyen a motor feszes és erős legyen az úton, viszont a kényelem egyre fontosabb. Kérdésem a következő van olyan sportgép ami magában hordozza a kényelmet is, vagy ezt csak egy fejidomos naked-del érem el? 183 cm vagyok ez talán még kell.... több hozzászólást is várnék! Köszönöm
Jenőhöz? gyorsan dolgozik az a jó benne meg árral sincs elszállva.Nekem régebben Rs 125-ömet csinálta .Alkatrészeket javaslóm hogy te szerezd be mert azt elég drágán hozta nekem pl.
aztán kezd a nyakam meg a lábam
ha még jobban fázok akkor már szerintem nem is lehet normálisan motorozni
majd termo aláöltözőt lehet hogy veszek ha lessz kiárusítás a decathlonba
a fán nem lehet motorozni de a motoron lehet fázni
mikor veszel motort?