délután voltam lidl-be
megint vannak motoros cuccok
tárcsafékzár
vesemelegíttő
bukósisak
motoros zokni 1000ft bár nemtudom hogy mitől motoros
találtam egy egész normális tanktáskát de nem volt rajta ár meg csak 1 db volt belőle inkább otthagytam
Veszprémi csapattal (~ 10 fő)szeretnénk eltölteni júliusban egy hosszú hétvégét a szigetközben vízparti szálláson valami vadregényes helyen, kiadó házban, nyaralóban,apartmanban............. ellátás nélkül. Légyszi írjatok a gabor.soos@lomix.hu címre, ha van valami tippetek.
Én lehet hogy tudok neked egyet Nádorváros Csokonai utca ez 1 háznak a védett belső udvara vagyis biztonságos.ott van (volt) 1 kiadó garázs 15000 aszem 1 hó de csak hosszútávra ha gondolod jövő hétvégén megtudakolom neked.Én is ott lakom ,de nem a garázsba .Tudok vállalni motor sétáltatást 2000ft 1 óra + teli tank!
megint vannak motoros cuccok
tárcsafékzár
vesemelegíttő
bukósisak
motoros zokni 1000ft bár nemtudom hogy mitől motoros
találtam egy egész normális tanktáskát de nem volt rajta ár meg csak 1 db volt belőle inkább otthagytam
pest környékén vannak
csak így nincs mit
mostmár inkább alszok
egyenlőre csak nézem a kínálatot
Veszprémi csapattal (~ 10 fő)szeretnénk eltölteni júliusban egy hosszú hétvégét a szigetközben vízparti szálláson valami vadregényes helyen, kiadó házban, nyaralóban,apartmanban............. ellátás nélkül. Légyszi írjatok a gabor.soos@lomix.hu címre, ha van valami tippetek.
Előre is kösz:
Gábor