lehet találni jó állapotúakat csak azok nem olcsók
igaz hogy a mostaniakhoz képest már elavult de akkoriban nagyon jó motorok voltak
mostani motorom is elavult de azért lehet vele közlekedni
lehet hogy nem is veszek túraendurot, még nézegetek tovább aztán csak lessz ojan ami minden szempontból megfelel
milyen alkatrészekről hadoválsz itten csoki,nem p20-as pannóniáról beszélünk,nem lesz neked afrikád az életben sem.azért kicsi önkontrol nem ártana,ha a méreteket nem is nézzük ,mármint te és az afrika akor is a tények azok tények egy elavult régi konstrukció a piacon lévő agyongyötört példányokkal,na azokra lapátolhatnád a lóvét.
olasz nem kell
csak japán, már meguntam a szerelést
meg ezekhez már nem olcsó az alaktrész
supermotot is akartam de azzal nem lehet sokat menni mert nem kényelmes meg nem lehet jól megpakolni
jók azok az afrikák, elég megbízható szerkezet nem véletlenül ojan drágák a koruk ellenére
dl650-t próbáltam teccik csak nincsen 2,5 millió forintom
csoki az afrika twin magaalá temet,meg külömben is már csak a közlekedési múzeum érdeklődik utánuk.az biztos ,hogy az ákombákom utakra a bakonyaljáta neked nagyon fasza lenne egy túraenduro: bmw f650 gs/ yamaha xt660 //aprilia pegaso // vagy KTM ugyis szeretsz szerelgetni,vagy vegyél egy yamaha xt 660 szupermotót azzal alázhatnád a népet cseszneknél
egyenlőre marad amíg nem lessz másik
nemtudom hogy sporttóra vagy túraendúró legyen
honda vfr 750 vagy africa twin
esetleg suzuki sv 650, ennek a blokkja meg a hangja nekem nagyon bejön csak a többi része az nem annyira teccik
igaz hogy a mostaniakhoz képest már elavult de akkoriban nagyon jó motorok voltak
mostani motorom is elavult de azért lehet vele közlekedni
lehet hogy nem is veszek túraendurot, még nézegetek tovább aztán csak lessz ojan ami minden szempontból megfelel
igaz hogy tegnap elég nagy eső volt meg vihar de így is jó volt
csak japán, már meguntam a szerelést
meg ezekhez már nem olcsó az alaktrész
supermotot is akartam de azzal nem lehet sokat menni mert nem kényelmes meg nem lehet jól megpakolni
jók azok az afrikák, elég megbízható szerkezet nem véletlenül ojan drágák a koruk ellenére
dl650-t próbáltam teccik csak nincsen 2,5 millió forintom
csak azért vennék ojant mert az kényelmes
Köszi, hogy írtatok.
széles utat.
nemtudom hogy sporttóra vagy túraendúró legyen
honda vfr 750 vagy africa twin
esetleg suzuki sv 650, ennek a blokkja meg a hangja nekem nagyon bejön csak a többi része az nem annyira teccik
A retro versenyen van esélyed...
nézted a pontversenyt?
A gézáé a top idő,meg a sebesség...
nekem az lesz az utolsó futamon itthon,a délelőttire már nem leszek.
ha KawaGéza is jön most elhozzuk a 3 kategóriát
2008-as.
Mást nem ismerek fehér ruhával