amikor mi voltunk akkor a pihenő után ahogy elindulsz Zirc felé , a jobb kanyar utáni elős balostól volt végig folyatva , megint szabályosan középen , egy olyan 20-30 cm-es sávban az olaj , azt hiszem egészen a cseszneki lehajtóig ..
na még jövőhét hétfőig kell kibírnom ...
egy árat küldenél nekem?
(adatlapomon az emil)
tehát 4l motul5100 10w40 és hiflofiltro hf303 olajszűrő (2000es évjáratú j1es 600as ninjához)
a többit megbeszéljük emilbe,ha megírtad az árat,válaszolok.
köszöntem
hétvégi program:
szombat este és vasárnap egész nap fertőszentmiklósi gyorsulás
szombat vasárnap egész nap road and ride a pannonia ringen belépő incsen ugyhogy én szombaton oda megyek
ki akar jönni?
szombaton cseszneken aztán este meg elugrottunk onnan 2 motorossal móri találkozóra nem volt nagyon olajos
vasárnap meg csesznek aztán sikátori találkozó
hétfőn csesznek de esett az eső inkább tovább mentem zirc-pápa aztán este csesznek
Jetsky verseny /vizimotor / szombat 15-órától -este buli // vasárnap egész nap, az ikrényi úti vizisipályánál, belépés I N GY E N E S a látvány garantált.szombaton ingyenes közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési gyakorlati oktatás és ingyenes motorkerékpár átvizsgálás győr tatai u 3 közlekedési hatóság telephelye.
addig örülj amíg van időd unatkozni amúgy merre fele motoroztál ? szombaton mi úgy voltunk , hogy mennyünk le Alsóörsre de aztán maradt egy sima csesznekezés , de már megint tiszta olaj volt egy két kanyar egyszer kapnánk már rajta az a *****-t aki az útra öntögeti ..
most már talán egyre többet leszek
ja jóvan akkor . áá még jövőhét hétfőn lesz egy vizsgám , bár ha a main megbuktam akkor még szerdán is lesz egy , csak szombaton már nem bírtam tovább mennem kellett egyet
mit csináltak igazoltattak vagy mi ? vagy csak hesszeltek ott ?
szombaton voltunk mi is egyet kerülrni és a rédei leágazó előtt ,sőt még az előtte lévő egyenes előtti egyik kanyarban (Győrből menve ) egy idióta barom úgy gondolta hogy lehúzódik kocsival a kanyarban ( ! ) pihenni meg a kis patkány kutyáját kiengedni a kocsiból az útra ... mert ezt ugye kanyarban kell csinálni ; nem sokon múlott , hogy nem taknyoltunk el mind a ketten
megint kintvoltam cseszneken és csak a szerpentinen volt eső
inkább elmentem bakonybélre
aztán később megint vissza csesznekre de még nem volt az igazi
este 7-re már elég jól felszáradtt
kintvoltak a rendőrök de sok motoros nem is törődött velük
üdv