Meg ide lehet beszámolják a pléhtehenet... ami ugye nem utolsó szempont... mennyi lehet egy ilyenhez egy persely a hengerbe? (csak mert ha D dugó van benne, akkor az max 1 szezon nem?)
Hát igen...viszont itt jön a képbe, h közel 100al olcsóbb, mint a CR amit mondtál, meg amit én néztem...és azokban is benne vannak ezek a hibalehetőségek...
Attól függ mi lóg rajta. Ha a görgők vannak oda,akkor csak cserélni kell őket. Nem tudom mennyibe kerül,de szerintem 20-30 között van. Ha már valamelyik himba van kikopva,akkor az már szopás,mert biztos hogy nem olcsó mulatság. KTM-hez tudok árakat mondani,de a suzukiról fogalmam sincs.
Az meg hogy neked mit mondtak el a motorról és mit tudsz róla,meg az hogy mi van vele,két külön dolog. El kell menni megnézni,meghallgatni,aztán úgy eldönteni. Bele úgysem látsz,de legalább próbáld meg a legjobbat megvenni. A haverom vett egy hibátlan 125-ös RM-et,tényleg nagyon jó állapotban volt a motor. Került vele három karikát,aztán leszakadt neki benne a kipufogó szelep. Ez egy ilyen sport!
Olvastam. Akkor már van 2 CR meg egy RM ami esélyes. Te mit tudsz Jimmy a hátsó felfüggesztésről? sokat kérnek érte? Érdemes olyan mocival foglalkozni, aminek picit lóg? Felsoroltam az RMről, amit tudni kell, de lehet 250ben el tudom hozni....
Na ez megint nagy szövegvolt mert az asszony kikaparná a szemed.Elnézést terepesek nem volt egyértelmű számomra.Nekem a himbáról egyből a motor ill bármilyen szelepvezérlés jut eszem be ,de a lengőkar szilentről és lengő torziós rugóról pedig a hátsó felfüggesztés.Elnézést én hibáztam!
de lehet a CR-rel is beszopok, még ha ajánlod is, pedig adok a szavadra...
Az meg hogy neked mit mondtak el a motorról és mit tudsz róla,meg az hogy mi van vele,két külön dolog. El kell menni megnézni,meghallgatni,aztán úgy eldönteni. Bele úgysem látsz,de legalább próbáld meg a legjobbat megvenni. A haverom vett egy hibátlan 125-ös RM-et,tényleg nagyon jó állapotban volt a motor. Került vele három karikát,aztán leszakadt neki benne a kipufogó szelep. Ez egy ilyen sport!
A barkoba nem rossz játék egyébként
Olvastad, amit írtam? :)