Nekem sem elsősorban a csajok miatt kell... Hanem vannak olyan szituk, mikor kint motorozol, h nagyobb vízátfolyás, pocsolya..stb amin keréken kell átmenni, és ha nem megfelelő a kerekezési tudása az embernek, akkor egy ilyen hamar kibillentheti az egyensúlyából, ami esést eredményez. De ugyanilyen a mászóka is, felfelé ha már nincs más, akkor engedheted hátradőlni holtpontig a motort, de ha nem megy a kerózás, akkor nem tudod hol a holtpont...szóval ez csak a lehetőségek skáláját szélesíti ki, milyen helyzetet hogy tudsz megoldani...
Hát lottózzááá baszod! Most megint bevállalhatom a hónapra az összes túlórát,hogy tudjak venni munkahengert! Meg is mondom ma a sanyinak,hogy hegesszen mint az állat!
persze bármikor...persze csodamasina .előbb tanuld meg a powerslideot .egyébként ott a szigeteken nehéz jó csajt találni...nem véletlenül szigetország.oda zárták az összes rusnyát
őt nem engedem.persze hogy ki akar jönni mert itt engedik a melegeknek a házasságot,azért jönne be neki az ország.
most egy nagyon betyáros superlotyóval találkoztam,ráadásul csajjal a nyergében csak nem értette hogy melyiket akarom kipróbálni.mondom a jóhogy a motort,erre otthagyott
pedig aztán...a Jimmy se nem ilyen szép meg se nem ilyen okos mint én .nem is tudom hogy keverhettél össze minket .ez részemről sértésnek számít .SM-et apróba tudsz nézni jogsit meg a Jozsón
nekem aztán nem kell mondani.életemben nem enduroztam még .de még olyan embert sem láttam aki tudna .én meg úgy döntöttem inkább olyannal tanulom meg amit nem eladni akarok.majd a kövivel.lehet SM lesz....azzal meg lehet .mennyi csálécsöcsű szopósluvnyát lehet felszedni vele
Hehe :D Lehetne vagánykodni a buxáknak a faluban az tuti
Ezért még inkább földesúton gyakorlok...majd ha f@sza minden, akkor közönség elé is viszem...
Bár elsősorban az endurozás miatt akarok megtanulni..sokszor szükség van rá..de ezt neked nem kell mondanom...
Jó... de egy 10kgos bringa meg egy 170kgos motor között van egy apró különbség
Egyébként abból a korszakból mindössze annyit sikerült magamban tartani, h az egyensúlyérzékem egész jó, és hamarabb tanulok ilyen dolgokat..
Viszont egy két hete elkezdtem komolyabban megtanulni egykerekezni... ma már, nem viccelek, 20-30 méter simán ment 2ben... csak ott elfogy a 2... ha be tudnék váltani 3ba, akkor már csak az egyensúlyt kell gyakorolni... annyira jó érzés..wháááá
maps.google.com és beírod hosszú ű vel hogy Űvegtigris
Valaki monnya meg nekem, hogy hol van az üvegtigris bódéja?
Valaki, összefoglaló?
a motor pedig olyan volt amit nálatok nem fognak forgalmazni mostanság
és a sok körforgalom nagyon csábító
most egy nagyon betyáros superlotyóval találkoztam,ráadásul csajjal a nyergében csak nem értette hogy melyiket akarom kipróbálni.mondom a jóhogy a motort,erre otthagyott
smet szeretnék én is..meg jogsit
Ezért még inkább földesúton gyakorlok...majd ha f@sza minden, akkor közönség elé is viszem...
Bár elsősorban az endurozás miatt akarok megtanulni..sokszor szükség van rá..de ezt neked nem kell mondanom...
Egyébként abból a korszakból mindössze annyit sikerült magamban tartani, h az egyensúlyérzékem egész jó, és hamarabb tanulok ilyen dolgokat..