3 napon belül küldik győrbe, aztán majd kapom a birságot ami 1-30 ezer lehet, meg majd be kell vinnem a motort megmutatni hogy lecseréltem a gumit, azt hiszem a kpm-hez, utána kapom vissza a forgalmit.
kopott hátsógumi miatt vették el a forgalmit! pedig amikor elindultam még nem látszott ki a szövet aztán mentem kb 400km-t és utána látszott valami de minimálisan, pirelli supercorsa és ezen nem nagyon látni mikor fogy el a gumi!
te dh azt montad tegnap hogy elmész haza
aztán én is eljöttem, már nem akartam visszamenni
bár hazáig nem értem el csak ide a faluba haverékhoz
amikor hivtál akkor álítottuk a lámpát az nsr-en
utánna meg a szokásos utcán grillezés és sörözés lett
Hát persze hogy azzal! Had erősödjön! Amúgy a haveromnak is ezt mondtam tegnap mikor keresett bennünket. Itt vagyunk a kamion elejénél,ahol a baszom nagy rózsaszín lufi van!
Még mindig nem tudtad túltenni magad rajta,hogy neked nem vett senki ilyen lufit? Szegény gyerekektől akartad elszedni! Nem szégyenled magad? Na meg az a hiszti amit műveltél a hercegnős lufiér! Annál már csak az volt durvább,mikor a földhöz verted magad!
amúgy amiről szó volt tegnap,jól mondtam,óbudán van
szóval Gyorsi'-val spanolj össze
aztán én is eljöttem, már nem akartam visszamenni
bár hazáig nem értem el csak ide a faluba haverékhoz
amikor hivtál akkor álítottuk a lámpát az nsr-en
utánna meg a szokásos utcán grillezés és sörözés lett
2-3:magukért beszélnek a képek.
http://www.youtube.com/watch?v...
eredeti nincs fent
de a holnapi nap az nem jó mégse...
Látom engem senki sem hiányolt...Blacky meteo csillagom lehullóban van...
de majd teszek róla, h ne így legyen..
Találtam neten pár képet...gondoltam megosztom veletek...
Ja amúgy tegnap Sümeg melett Megyeren voltunk a III.Zorall Sörolimpián nagyon kemény buli volt...jövőre ottalvós buliként tuti bejátszuk a progik közé
pá kincseim